Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,017
Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

E dostum öyle hele ege akdeniz tam bir sivri sinek vızıltısı
 

Etiketler
Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım


Az çok biliyorum.. Arazi düz, hava da sıcak olunca herkes motorize. Hatta Balıkesir Edremitteki Modifiyeli Mobiletlerin yarışlarını bile izlemiştim birkaç kere.

Ben kocaeli'de yaşıyorum. Diğer şehirlere göre Motosiklet kullanımı biraz zayıf burda. Kocaeli arazisi düz değil öncelikle. ENDURO için çok güzel parkurlar dağlar olmasına rağmen yine de zayıf. Birkaç zengin RACING'çi var, bir de CHOPPER gurubu toplasan 30 yapar herhalde.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,178
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst