Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratsahin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,426
Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

mükemmel bir gezi ve belgeleriy le harika anlatımınıza hayran kaldım bir anda kenidimi oralarda hissettim yaşadıklarımı tekrar tekrar yaşadım elinize saglık

Etiketler

çok güzel bir rota, çok güzel anlatım ve fotolar.. macahel'e de gidebilmiş olmanızı dilerdim. biz üç ay önce (ağustos'ta) kiralık renault clio ile o yolu gittik; yol yapımı vardı, cehennem gibi bir haldeydi yol, dinamitlenmiş kayaların irili ufaklı parçaları artı suyu ve yağmuru çok bol olan toprağın çamuru; bir ara aracı burada bırakacaz, acaba kiralık arabayı kırınca bize maliyeti ne oluyor? diye düşünmekten alamadım kendimi, Clio tahminimden daha sağlam çıktı..fakat Macahel'e ulaşınca herşeye değiyor..
yeni gezileri de bekliyoruz..

mükemel cesaret tadlı bir gezi harika dizelerle yorum daha nedenirki tebrkler paylaşım için teşekürler

gezinin harikalığı kadar fotoğrafların açısı ışığı hepsi süper.çok imrendim darısı başıma...inş ya bu sene ya seneye

helal dorusu yazdıklarını atlamaksızın okudum desem inanmayacaksın ama okudum nedendir bilmiyorum ama öyle güzel anlatmışsınki alıp getiriyor adamı başka diyarlara .birazda bizim yörelerimizi gezdiginizdenmidir bilmiyorum ama tek keliimeyle süper yane .Resimlerin o güzelligi bambaşka zaten

Resimlerden çok anlatımlarınız ilgimi çekti galiba rahmetli saruhan karedeşimizin ( Allahtan Rahmet diliyorum ) ruhu bu sayfalara ilham vermiş inanın sanki bende sizinle beraber gezmiş gibi oldum..Sayfalara ve resimlere ikişer kere baktım nedendir bende bilmiyorum ama dj-derinliklerin dediği gibi baktım işte....
Zigananın eski yüzünü bilmiyordum sizden duydum orayıda kadettim.O tarafa gittiğimde saruhan'ı tanımıyorum ama oralarda hatırlayıp anacağıma emin olun .Gezinizin ardından iki yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen bu günkü tazeliğiyle duruyor sanki....bununda sebebi aşikar ortada..........mekanı cennet olsun........

Resimler muhteşem,gezi süper karadeniz yollarına çıkmak kelimelerle kolay olabilir,fakat inanılmayacak kadar tehlikelide olabiliyor,2 ay evvel 4000 bin km karadeniz seyahatim oldu 7 günlük,inanılmaz keyifli bir o kadarda tehlikeli idi motora ve yola hakim olmayanın yola çıkması çok tehlikeli.

yapmak istediğim bir tur zevkle okudum, elinize sağlık
teşekkürler :smiley:

hem geziniz, programınız çok güzel, hem de anlatımı ve fotoğraflarınız, teşekkürler,

mükemmel ötesi...çok teşekkürler :smiley:

Öncelikle ayaklarınıza ve ellerinize ama en çok dilinize kaleminize sağlık, gezi notlarınız kadar sosyal analizlerinizi de çok beğendiğimi söylemeliyim..

Forumda yeniyim, umarım sorum abes kaçmaz; otomobille bu sehayat gerçekleştirilebilir mi, tavsiye eder misiniz?

önce motorcu gibi cevap vereyim : motosiklet ruhunuzu taşır... otomobil bedeninizi :smiley:

sonra da motorcu kimliğimden sıyrılıp cevap vermeyi deneyeyim:

her ne ile giderseniz gidin en fazla kendinizi taşırsınız. kullandığınız sadece bir araçtır. otomobille otostopla ya da bisikletle kendinizde ne varsa kullandığınız araca da en fazla onu aktarabilirsiniz. bu yüzden motosiklet ya da 4x4 fetişistlerine yüz vermeyin. aslolan yoldur... tabi ki otomobille de gidersiniz. önemli olan doğru insanlarla doğru yolda küçük yanlışlılkları göze almak :smiley:

kafa karıştırdıysam özür :smiley:

gezmek guzel,gezılen yerler guzel,motorlar guzel,doğa guzel,fotolar guzel...
bu guzellıklerı bızımle paylaşmanız daha guzel..
bu sayede canım memleketımde ne tatlı yerler var görmüş ögrenmış oluyoruz.
tüm emek verenlere tşkkrler..

muratsahin' Alıntı:
önce motorcu gibi cevap vereyim : motosiklet ruhunuzu taşır... otomobil bedeninizi :smiley:

sonra da motorcu kimliğimden sıyrılıp cevap vermeyi deneyeyim:

her ne ile giderseniz gidin en fazla kendinizi taşırsınız. kullandığınız sadece bir araçtır. otomobille otostopla ya da bisikletle kendinizde ne varsa kullandığınız araca da en fazla onu aktarabilirsiniz. bu yüzden motosiklet ya da 4x4 fetişistlerine yüz vermeyin. aslolan yoldur... tabi ki otomobille de gidersiniz. önemli olan doğru insanlarla doğru yolda küçük yanlışlılkları göze almak :smiley:

kafa karıştırdıysam özür :smiley:

Üstad teşekkür ederim, motora cesaret edemiyorum açıkçası ama bu site beni 4x4 fetişi yapar bir şekilde..

Kafa karıştırdınız ama özür dilenecek birşey yok, ne iyi ettiniz..:smiley:))

Ynt: RE: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

süper bir gezi olmuş dolu dayağıda geziyi dahada ğüzelleştirmiş paylaşımın için çok teşekkürederim bende geçen yaz 3000 km yaptım ama bu paylaşımınzdaki bazı sıradışı olayları okuyunca gene rüzgara bırakasım geldi kendimi inanın daha şimdiden nasıl olurda bir gezi yaparım duyğusunu kamçıladınız kafardar vede uyumlu olursa gurup gezilerinin tadı başka oluyor tek kelime ile süpermişiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR