Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratsahin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,431

Etiketler
Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

bu gezinin vede yorulmlayan arkadşlarımın yazılarına ne yazılabilir okadar ğüzel ğezi bir okadarda değerli yorumlar o rtayı bende izledim tamanını olmasada yüzde doksanını ama sd kartımı kaybettğim için fotoğraf ekleyemedim çok üzğünüm o bakımdan kısmetse gelecek yıla inşallah ben işim dolaysıyla tek çıktım zamanım guruba katılmaya yetmedi on altı ğünde tamamladım bu ğüzegahı hiç bitmesin dedim ama olmuyor motorcu ruhu işte hep zirvelerde olamak ister miyarlarca insanın isteyipte yapamadığını yapmak ayrı bir zevk işte motorcunu farkı bence burada beraberlikte paylaşımda insanlıkta heycanlı ;)

Teşekkürler.
Bu yıl yapmayı düşündüğüm Karadeniz turu için işık tutacak.

Çok keyifli bir geziye imza atmışsınız kutluyorum......

Forumları yeni keşfediyorum .Bu nedenle gezinizide yeni görüyorum. Öncelikle yakın zamanda yaşamış olduğunuz bir kayıptan sonra gezi planını saptırmamanız bu konulardaki ciddiyetinizi ve verdiğiniz önemi gösteriyor. Taktir ediyorum.
Karadenizde yaşayan biri olarak tanıdık yüzler görmüş olmak çok güzel. Artvin , Rize , Trabzon bu konuda önde gelenlerdir. Artvin'den Ekrem abi ve Hocam o zamanlar baya gençmiş , duymasınlar. :D

Yüreğinize sağlık, Saruhan Bey sizin gibi dostlara sahip olduğu için şanslı. Allah rahmet eylesin.

Murat bey,

Betimlemeleriniz eşliğinde bir solukta okuduğum, yorumlarınızla süslü ve fotoğraflarla canlı paylaşımınız insanı yaz mevsimini beklerken sabırsızlandırıyor. Gerçekleştirdiğiniz turdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Bir çok noktada yorumlarınız ilgimi çekti ama aşağıdaki paylaşımınızı çok beğendiğim için ben de bir kez daha paylaşmak istedim.

"Erzurum denilince oltu taşından tespih alasım geliyor ama şehir içinde sanayi bölgesi gibi bir yerlerde takılıp kalıyoruz ve burada meşhur Cağ Kebabı ile karnımızı doyuruyoruz. Benim damak zevkime göre karabiberi biraz mübalağa edilmiş ama lezzetli bir yemek. Lokanta duvarında fena halde muhafazakar ve had bildirici dörtlükler asılı. Lokantacı gelen karnını doyurmakla kalmasın adam olup öyle gitsin demiş… ve kendi veciz dörtlükleri ile bezemiş duvarları… Her kesin her kes hakkında bir tedavi önerisi var, kimse kimsenin zihnine razı değil. Hep bir düzeltme ve kendine benzetme çabası var her yerde. Aslında büyük şehirlerde de bizim durumumuz pek farklı değil. Sadece kullandığımız jargon ve araçlar bizimkini biraz da seçkinmiş gibi yapıyor. Ama birbirimizi törpülemek konusundaki kararlılıkta neredeyse yarışıyoruz. Bu yarışta kimse kazanamıyor ama törpüler körelirken zihinler keskinleşiyor."

Selam ve saygılarımla...

Saruhan Bey'e Allahtan rahmet diliyorum.Çok güzel bir gezi ve yazı olmuş.

İyi günler
Çok güzel bir gezi olmuş paylaştığınız için teşekkürler

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz Ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Foruma yeni katıldığım için bu yazıyı yeni okuma fırsatım oldu. Geziniz ayrı bir güzel, geziyi aktarma biçiminiz ayrı bir güzel. Zevkle okudum yazdıklarınızı ve resimlere imrenerek baktım. Arkadaşınız Saruhan çok şanslıymış ki sizin gibi dostlara sahip. Anısını yaşatmanız ne kadar güzel.
Tebrik ederim...

Bu konuyu kaçırmakl çok büyük kayıp olmuş. Tam bu yıl düşündüğümüz rotada bir gezi yapmışsınız. Anlatım ve fotoğraflar da ayrıca güzel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri