tanerer
Kamp II
Da Vinci'nin devrinde çığır açan tasarımları
Taner bey, facebook sayfanıza erişemedim ben. İzniniz yok diyortanerer' Alıntı:Kusura bakmayın, yana yatık resim problemini hala çözemedim.
Çok güzel yakalamışsınız benzerliği. Dönüşümüz Heidi'nin evi üzerinden, Dönüş yolunda resimleri yükleyeceğim. Şimdilik instagram ile çektiklerim var, aşağıdaki linkden görülüyor mu bilmiyorum ama Ebru Hanım aktarmaya yardımcı olmaya çalışıyor.
http://instagram.com/p/Q2TYiHuvrL/?fb_action_ids=10151141549013612&fb_action_types=instapp%3Atake&fb_ref=ogexp&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=282366635119873
gezmen' Alıntı:Taner Bey, güzel fotoğraflarınız eşliğinde okumayı sürdürüyoruz; teşekkürlerimizle.
Venedik, kitle turizminin tavan yaptığı, dolayısıyla "malı götürme"nin iyi örneklerinden birisi; eee.. "at binenin, kılıç kuşananın"!...
Cavid Sezen
Ebru Yetim' Alıntı:Taner bey, çok kıymetli güzel bilgiler eşliğinde güzel fotolarınızla Venedik'e bir kez daha hayran oldum. Böyle bir yer daha yok yeryüzünde . Ününü fazlasıyla hakediyor.
Sirmione'de hareketli bir yaz akşamına denk gelmiştik. Çok kalabalıktı, sokakkadda müzik çalınıyordu ve ışıl ışıldı. Gelin damat foto çekimleri de demekki oranın rutini. Bende teknedelerken denk gelip onları çekmiştim.