Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daglayan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 231
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,211
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

resim 7

S6304834.jpg

Etiketler

bu arada hava girişi ve çıkışı temizlenen turumatik sobamız sorunsuz bir şekilde çalışıyor.bu haftanın hiç uğraştırmadan yapılan en rahat işi oldu.

S6304831.jpg

hafta içi zamanımız yeterli olusa çalışıp klimanın boşluğunu uğur kapatabilirse karavanı boyaması için boyacoya teslim edip hafta sonuna kadar teslim almayı planlıyoruz.boyacıda 3 gün içinde bitireceğini söylüyor.eger böyle olursa bizde önümüzdeki hafta sonu tenteyi klimayı pencereleri ve iç konturaların kalanını döşeyip aracı elektirik tesisatcısına bırakacağız.bu haftalık bu kadar............bu

Gördüğüm kadarıyla hiç bir şeyi pas geçmemişsiniz ve yine gördüğüm kadarıyla en hızlı tadilatı siz yapıyorsunuz buna tadilat değil,neredeyse imalat desek yeridir.

daglayan' Alıntı:
hafta içi zamanımız yeterli olusa çalışıp klimanın boşluğunu uğur kapatabilirse karavanı boyaması için boyacoya teslim edip hafta sonuna kadar teslim almayı planlıyoruz.boyacıda 3 gün içinde bitireceğini söylüyor.eger böyle olursa bizde önümüzdeki hafta sonu tenteyi klimayı pencereleri ve iç konturaların kalanını döşeyip aracı elektirik tesisatcısına bırakacağız.bu haftalık bu kadar............bu

Daha ne olsun Ümit bey :D :D :D ellerinize sağlık gerçekten çok hızlısınız böyle devam ederseniz 15 gün sonra tatile çıkarsınız :D :D :D
Uğurda çok gayretli selamlar ;)

bu haftada çok iş yaptık.yakıt girişi eskiydi deponun girişine kadar yeniledik.

S6304796.jpg

kirli su deposunda sorun yok ama temiz su deposu içler acısı resimdede görüldüğü gibi.

S6304741.jpg

bizde depoyu değiştirmeye karar verdik.birçok olasılık arasında.kendi akplast fabri,kasından 100 litrelik poliretan bir depo aldık.

S6304861.jpg

tabi bu depoyu koymamız gereken resimdede görüldüğü gibi aracın dışında söför mahalının hemen arkasında. önceki depo 70 lt ve ölcüleri küçüktü bu deponun oraya girebilmesi için biraz modifiye gerekiyordu.bu depo 100 lt ve ölcüleri büyük.

S6304863.jpg

depoyu alıp pendik dolayobadaki fabrikasına gittim.firma sahibi suat beyden rica ettim sağolsun beni kırmadı.üzerindeki depo kapagını iptal edip kapattı.bu depo fabrika çıkısı bir çıkışlıdır.tahliye ve dolum girişi yaptı.birde aracın makasında çarpan köşesini içe dönük çevirdi sağolsunlar.çok minnettarım.bu arada arkadaşlar bu konularda tüm karavancı arkadaşlara yardımcı olabileceklerini sözlediler.gidip bir sürü para verip ithal markalar almak yerine bunu kullnmak daha mantıklı.fiyatı 45 tl.

S6304891.jpg

sonra depodaki suyun aracın altında dahi olsa güneş isığından yosunlanmaması ve izalasyon sağlaması için siyah bütür kapladık.

S6304895.jpg

netteki marin sitelerinden 70 80 dolar yada euro fiyatlarda seyreden şamandırayıda perşembe pazarından 45 tl ye aldım sika ve vidayla depoya monte ederek depoyu hazır hale getirdim.

S6304901.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri