Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,913

Etiketler
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Tüm emeği geçenlere çok teşekkürler. Çok güzel bir derleme olmuş gerçekten,
daha yeni başlamak isteyen birisi olarak kafamda pek çok şey canlandı.
İnsan oğlunun aklının sınırı yok..
Saygılarımla
Birol Günseren

Doublepack camper vw markasıyla muhteşem bir dizayn üretmiş..Benim öğrenmek istediğim;bu dizaynın handikapları neler olabilir ve bu üründen edinmek istersek ülkemizde hangi firmalar yapabilir..Selamlar..

double camper.jpg

double camper 7.jpg

Doublepack camper.jpg

doublepack camper 2.jpg

Doublepack camper.jpg 3.jpg

içeride tuvalet gereksiz alan kaybı gibi geliyor bana. Her mola yerinde tuvalet bir şekilde halledilir, ancak içeride yatma ve soğuk havalarda yemek yapma ve yemek masası şart bir işlev gibi görünüyor. Birde bu araçları toprak ve engebeli yollara girecek kadar biraz yükseltmek, AT lastik takmak mükemmel sonuçlar verecektir sanırım. Hem offroad gibi heryere gidebilmek, hem ev konforunu taşımak..daha ne olsun..

Tam çözemedim ama wc de var herhalde..Olsa da olmasa da bence mükemmel bir dizayn..Beni en çok cezbeden yönü camper olarak kullanmanın yanısıra binek olarak da kolayca kullanılabilir olması..2. el bir transporter alsak ülkemiz karavan imalatçıları bu dizaynı yapabilirler mi acaba..

8m3 PSA kamp aracı. Ön koltuklarla bağlantı açık olsaymış daha iyi olacakmış...

burada böyle sıradan karfavanlar değilde daha aktif kullanışlı karavnlar görmek daha etkili özellikle o son yüklenen foto ne kadar basit birşey iki tahta dolap atmış üzerine birde çift kişilik yatak atmış adını karavan koymuş ?????

Merhaba Cüneyt Bey;

Siz de takdir edersiniz ki, olayın akçalı, beğeni, istek, gereksinim... gibi boyutları var. Bu konuya sevdalı biri de, kendi koşullarına göre, bir karavan/kamper/motorkaravan edinmeye, yapmaya ya da yaptırmaya çalışıyor. Parası az olana, "madem paran az, kardeşim sen bu sevdadan vazgeç" dememek gerektiğine göre, elindeki olanaklarla daha estetik bir gezenev nasıl yapılırı konuşmak ve tartışmak gerek. Bu türden forumların yarar ve işlevlerinden biri de budur.

Konuya bir de bu açıdan bakmayı denemek gerek... ;)

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Merhaba Cüneyt Bey;

Siz de takdir edersiniz ki, olayın akçalı, beğeni, istek, gereksinim... gibi boyutları var. Bu konuya sevdalı biri de, kendi koşullarına göre, bir karavan/kamper/motorkaravan edinmeye, yapmaya ya da yaptırmaya çalışıyor. Parası az olana, "madem paran az, kardeşim sen bu sevdadan vazgeç" dememek gerektiğine göre, elindeki olanaklarla daha estetik bir gezenev nasıl yapılırı konuşmak ve tartışmak gerek. Bu türden forumların yarar ve işlevlerinden biri de budur.

Konuya bir de bu açıdan bakmayı denemek gerek... ;)

Cavid Sezen

Cavid abi size katılıyorum olanı var olmayanı var olanla yetinmek gerekir derim herşey hemen anında olmuyor yavaş yavaş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR