Sevgili Zarena ben 15000 civarında 2004 model dukato alıp kalan 5000tl ilede içine başlayabiliyorum imkanlarım buna yetiyor, yani toplam 20000tl bütçem var yetmediği yerdede yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum, bilgi ve önerilerin için teşekkürler
Her nekadar konu dışında türlü muhabbet almış yürümüş ise de , ben yine de yeni bir örnek ekleyerek özümüze dönelim diyorum.
Bu model aslında yeni değil. Komik fotolarda sıkça rastlamış,bir arkadaşımızda siteye fotosunu eklemişti.
1982 yılında planlanarak çalışmalara başlanmış ve 1984 yılında satışa sunulmuş. Almanya'da TUV'tende geçmiş Saab 900 modeline monte edilmiş ve çok satılmasa bile artık efsane olmuş.
yani bütün hikaye gönül verme, az ile yetinip mutlu olabileceğimiz anları yakalayabilme, ufacık araba ile istedin mi yaşam şartları kurulabiliyor, halbuki illa şöyle olsun böyle olsun derken yaşam içinde yakalanacak anlar kaçıyor, (tabii bunları kendime söylüyorum, yada benim gibi karavanını satıp nasıl olsa daha iyisini yaparım diye karavansız takılanlar için)... saygılar, sevgiler...