Motokaravan (Alkovan ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,433
Ynt: Motokaravan (Alkovan ve Camper) Araçların İç ve Dış Sınırları Nedir?

Sayın ilyasfb karavan işleriyle uğraşan arkadaş da Ankara'da.Gelmek isterseniz adres olarak şöyle:Yenikent Sanayi Sitesi Hekimoğlu Cad.5.sokak No:12 (Akça Mobilya bitişiği) Yetkili arkadaş semih bey orada.Bu günlerde benim karavanımla uğraştığımız için ben de genellikle oradayım.Gelirseniz hem çalışmalar hakkında hem karavan hakkında bilgi ve destek alabilirsiniz.Selamlar.

Etiketler

sayın karavan1 en kısa zamanda ugramaya çalışıcam hafta sonlarıda çalışıyomu arkadaş yada siz ordamısınız bide bahsetiginiz yer fazer karavanmı oda oralardaydıda 1 kere gitmiştim

Sayın ilyasfb belirtiğim yer sizin bahsettiğiniz yer değil.Hafta sonları pek çalışmıyor.Hatta hafta içi de başka işleri nedeniyle her zaman ve her saatte yerinde bulunmayabilir.Ben de bulunmayabilirim.Onun için önceden haber vererek geleceğiniz zamanı saptamak mümkün.Yetkili arkadaşın adı semih bey.Kendisine 0532 556 92 62 numaradan ulaşıp bulunduğu zamanı saptayabilirsiniz.Geleceğiniz zaman semih bey ya beni arar yada bu günlerde genellikle karavan işleri dolayısıyla muhtemelen orada olurum.Selamlar.

Ynt: Motokaravan (alkovan Ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir?

Merhabalar.2008 model 17m3 maxi 3.0 aracımı 3 senelik bi hayalimden sonra almış bulunuyorum. :smiley:

Şimdi sormak istediğim bir kaç sorun var.

1.Aracım yüksek ötv için 5 seneyi doldurmus oluyormu acaba hesapta 2013-2008=5 yapıyor çünkü
2.Antalyadayım burda proje çizecek kimse bilmiyorum şehir dışında 600 700 tl fiyat aldım fakat 150 200 tl gibi bir rakama çizdirenler varmış. Yaptıracagım bir yer varsa lütfen bana sölerseniz bende oraya cizdiriyim.

şimdiden tesekkur edıyorum cevaplarınızı beklıyorum

Ynt: Motokaravan (alkovan Ve Camper) Araçların Dış Ölçülerinin Yasal Sınırları Nedir?

sayın beyefendy , aracınız hayırlı olsun. Aracın trafik tescil tarihi ay-yıl olarak önemli. Yani tescilden itibaren 60 ayı doldurdu ise sorun yok. Aracı nereden , kaça aldınız, bilgi verebilir misiniz?

ankaradan 26000

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri