Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 123
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,570
Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Afrasyap' Alıntı:
ayrıca şu memura verilen rant veya adı herneyse bu seferde sınırsız olan insan ihtiyaçları ortaya çıkarki ota ..a yazar dururlar vesselam

Yok canımmmmm.

Haksız yere ceza kesen memurun tüm hayatını bitirirsin.
Artık ömür boyu devlet memuriyetini yasakladığın gibi o zamana kadar kazandığı tüm ikramiyeyi de sıfırlamanın yanında ayrıca İdari soruşturma açarak cezaevine buyur edileceğini bilen memur, prim alacağım diye öyle kafadan ceza kesmeye kalkamaz.

Tabii şu an kurallarıın uygulanmasını denetleyemeyen sistem , benim önerdiğim sistemimi denetleyecek.
Güldürme Murat adamları.
;D

Etiketler

tolgaturk' Alıntı:
Konunun tecrübe yada meslek gruplarıyla bir ilgisini göremedim.İnsanlar sosyal canlılardır malum o yollarda babamızın yolu değildir vergimizle yapılmışdır emniyetli gide bilmemiz için de kurallar konulmuşdur o yolu kullanan herkezde o kurallara uymak zorundadır.

Benim anlamadığım bukadar bariz bir hatayı bile sayfalarca tartışa bilme yeteneğimizi nereden bulduğumuz asıl tartışmamız gereken konu bu olmalı bence.Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol diyen mevlananın torunlarıyız halbuki.
Sosyal bir varlık olduğumuz içindir belki ... tavla muhabbeti yapıyoruz diyelim ... bak sende okumuşsun ama farklı bir şey söylemişin... kısmi olarak amacına ulaşmış olarak düşündüm birden ;)

TezzMertek' Alıntı:
Yok canımmmmm.

Haksız yere ceza kesen memurun tüm hayatını bitirirsin.
Artık ömür boyu devlet memuriyetini yasakladığın gibi o zamana kadar kazandığı tüm ikramiyeyi de sıfırlamanın yanında ayrıca İdari soruşturma açarak cezaevine buyur edileceğini bilen memur, prim alacağım diye öyle kafadan ceza kesmeye kalkamaz.

Tabii şu an kurallarıın uygulanmasını denetleyemeyen sistem , benim önerdiğim sistemimi denetleyecek.
Güldürme Murat adamları.
;D
Şefim tam anlayamadım güldürme meselesini ama aynı fikirdeyiz en azından ;)

Adaşım ,
Güldürme meselesini açık açık yazacaktım ama moderatör ünvanı olunca üyelere örnek olmamız gerekiyor.
:smiley:

Yoksa denetleme sistemine çeşit çeşit takım elbiseleri - kıyafetleri giydirecektim.(!)
;D

sonuc ne oldu kurye öldümü .bilmiyorum fakat bir çok kişi buradan epey bi verdi veriştirdi bende makara olsun diye yazdım .birçok şey .olan bazı arkadaşların bu durumdan haklı olarak rahatsız olmaları ve siteden uzaklaşmaları oldu .kurye olup olmadıgını bilmeden kurye damgası her hata yapana yapıştırılıyor .ben kurye deyilim .bende hata yaparsam benimde hatamı kuryeler çekecek ben buna üzülüyorum .böyle olmuyor .sürat motoruyla 300km hız yapan 200 le tek teker arkada kızla solda gidenler onların suçu yok onlar iyi sürücüler hata yapmazlar .ölüyorsalar arabaların hatasından ölüyorlardır muhakkak

arkadaşlar şaşkınlıkla konunun tamamını okudum ve bazı arkadaşların motorsiklet sürücüsünün kullanımının doğru olduğunu, havadan etkilenmemek ve daha konforlu bir sürüş yapmak için gerekli olduğunu yazdıklarını gördüm...
beni kimin neyi nasıl kullandığı zerre kadar ilgilendirmez veya kuryeymiş fabrikatörmüş, cbf150'ymiş R1 miş hiç umurumda bile değil...
burada yazılanları motorsikleti olmayan ama almayı düşünen veya yeni alıpta acemi olan insanlarda okuyorlar...
forum üyesi arkadaşların abimiz dediği, o bu işi bilir dediği kişiler bile bu kullanım tarzının olabileceğini yazmış...
benim bu yazdıklarımı kim okur, kim görür bilemem ama okuyan arkadaşım:
SAKIN SAKIN SAKIN, BU ŞEKİLDE KULLANMANIN HİÇBİR MAZERETİ OLAMAZ...
eğer sen herşeyin farkındaysan ama yinede böyle kullanıyorsan sen ölürsün bana ne ama bu şekilde kullanım ağır hava şartlarında uygundur, bak bu işi BİLEN abiler öyle yazmış ben de deneyeyim deme SAKIN...

musstanqq' Alıntı:
arkadaşlar şaşkınlıkla konunun tamamını okudum ve bazı arkadaşların motorsiklet sürücüsünün kullanımının doğru olduğunu, havadan etkilenmemek ve daha konforlu bir sürüş yapmak için gerekli olduğunu yazdıklarını gördüm...
beni kimin neyi nasıl kullandığı zerre kadar ilgilendirmez veya kuryeymiş fabrikatörmüş, cbf150'ymiş R1 miş hiç umurumda bile değil...
burada yazılanları motorsikleti olmayan ama almayı düşünen veya yeni alıpta acemi olan insanlarda okuyorlar...
forum üyesi arkadaşların abimiz dediği, o bu işi bilir dediği kişiler bile bu kullanım tarzının olabileceğini yazmış...
eğer sen herşeyin farkındaysan ama yinede böyle kullanıyorsan sen ölürsün bana ne ama bu şekilde kullanım ağır hava şartlarında uygundur, bak bu işi BİLEN abiler öyle yazmış ben de deneyeyim deme SAKIN...
bunları yazanların hepsi hata oldugunu muhakkak biliyor ama,laf agızdan çıkınca geri dönemediler.ve o otobüse arkadan tosladılar,bu şekil kullanma tarzını onaylayan ve insanları yanlışlara yönlendiren birinin zaten burdada bence yeri yok,kuryeymiş degilmiş,onun önemi zaten yok ,ama öyle oldugu halde sanki utanılacak birşeymiş gibi bunu saklıyanda var ,ekmek kazanmanın utanılacak bir şeyi yoktur ancak,adam kompleksliyse,ona yapacak birşey yok,herkez üstüne alınmasın,laf yerine gider

musstanqq' Alıntı:

sen kesinlikle haklısın .burada kimse bu şekilde yola çıkın ve öyle gidin herkes bunu yapsın demiyor .sadece kuryelere laf atılması sorun oldugu için yazılanlar .kuryeler günlük 500 km yol yapan sıkı sürücüler .genede hatalı kullanan lar var tabi .ama her hatayı kuryelere yüklemekde bizim yanlışımız.zaten kimse kimseye bakarak kendini tehlikeye atmaz.acemi olan bunu bilir ve nasıl kullanması gerektiginide .motosiklet yaşam biçimi ve yerinde dogru kullanıldıgı zaman ondan daha güvenli başka bir arac olamaz .bende aynı şeyi savunuyorum bu tür hareketler tehlikeli .herkesin yapabilecegi hareketler deyil zaten yağmurda motosiklet kullanmak başlı başına tehlikeli keyifli motosiklet kullanımı güneşli havada ve hızına uygun şeritte giderek olur .acemi olan arkadaşların otoyollara çıkmadan önce ara yollarda yeterli eyitim almaları şart .ben kimsenin motosiklet kazasından ölmesini istemem .bu yüzden herkes kaskını da taksın güvenli şürüş için elinden gelen önlemini alsın .

sevgili arkadaşım ben zaten bu başlığı okuduğumda o sürücünün kurye olması veya olmamasını hiç düşünmedim...
para kazanmaya çalışmanın iyisi kötüsü olmaz...
evet kuryecilik zor iştir ama dünyanın en zor işide değildir...
mesajımda çok açık bir şekilde de belirttim, kurye veya fabrikatör farketmez diye...
ben beklerdimki bu başlığa cevap yazan herkes bu tarz bir sürüşün hiçbir şart altında, hiçbir motorsikletle veya hiçbir hava şartında doğru olmadığını belirtsin...
ya o otobüsün önüne bir hayvan çıkarsa veya arabanın teki aniden önüne kırarsa ve o otobüs ani fren yaparsa?
otobüsün arkasına sümük gibi yapışırsın ve işin en kötü tarafı otobüs sürücüsü büyük ihtimal farketmez bile senin orada olduğunu...
artık ilk molada seni farkedip kazırlar oradan...
bilmiyorum sizlerde benim gibi motorsiklet forumlarına da üyemisiniz, eğer değilseniz o forumlara bakmanızı tavsiye ederim...
motor kullanan veya kullanmaya başlayacak herkesin bakmasını isterim aslında...
18-25 yaş arası ne kadar çok kardeşimizin öldüğünü ve arkalarından sadece bir başlık açılıp seni özleyeceğiz dendiğini görün...
hepsi o, öldükten sonra allah rahmet eylesin, seni özleyeceğiz yazılır sadece...
biraz ıslanıp üşümek mi yoksa ölmek mi?
bu işin şakası yok arkadaşlar, yerdeki ufacık bir su birikintisi virajı dönerken karşınıza çıkar ve siz o su birikinitisini düşerken görürsünüz...
heleki 10 tonluk otobüsün 1 metre arkasından gitmek!!!!

motosiklet çok tehlikeli bi dünya para verip motosiklete binmeyelim en iyisimi jeep alalım ve güvenli bir şekilde gezelim en mantıklısı bu aksi halde tehlikeleri düşündükce motora binesi gelmez insanın .bencede en mantıklısı araba

kuroscu' Alıntı:
motosiklet çok tehlikeli bi dünya para verip motosiklete binmeyelim en iyisimi jeep alalım ve güvenli bir şekilde gezelim en mantıklısı bu aksi halde tehlikeleri düşündükce motora binesi gelmez insanın .bencede en mantıklısı araba

Nasrettin hoca hesabı sende haklısın ama jeep alıp arkasına ufak bir römork motosikleti koysak ikisinede sahip olsak olmamı... ;D

durumu savınmıyorum ama bu şekilde egzost gazından da ısınmaya çalıştıgım çok olmuştur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR