Model Araba...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan quickcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,429
Ynt: Model Araba...

PatrolCat' Alıntı:
Yaklaşık 7-8 sene oldu heralde..
Sapanca göl kenarında hobbyrc nin bir buluşmasına gitmiştik..
Videolar ve fotoğraflarım arşivde bir ara paylaşırım..
Çok hoş sürat tekneleri ve yatlar vardı yaklaşık 1-1,5 metrelik..
Diğer RC araçlar da çoook hoştu gerçekten:smiley:
Beklemekteyim.. :smiley:

Etiketler

beykoz da yarış seyretmeye gitmiştim birde baktım her bagajdan bir tane model arac cıkıyor.. :smiley:..hiç aklıma gelmediki?? yanıma alıp biraz da ben stres atsam ..

cok fazla ilgili olmasamda bende ilgiliyim bu konuda 8.2 cc motorlu nitro bir aracım var ..motorun ayarı beni biraz bezdirdi ..ayar etti.. ;D

>>bendeki modelin video larını ekleyeyim sesi acıp seyredin biraz gürültülüdür..

http://www.youtube.com/watch?v=Hy5ql_7_8E0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=OurpQUSIQN8&feature=related

[attachment=1]

TH6225-F072.jpg

TH6225-F071.jpg

benzinli 4.6 hpi bende de var 4x4 keyifli bir alet severek kullanıyorum umarım bir araya gelerek kulanırız kar - çamur - toprak - asfalt heryerde oynadım mükemmel

selmalar herkese ;D

Bir arada kullanmak daha zevkli olur tabii ki.. Ankara'da olanlarla haberleşirsek güzel bir olay olabilir :smiley:

Yarın (19 haziran 2011) Ankara Batıkent'te 6-7 kişi toplanıyoruz. Katılmak isteyenleri bekliyorum.

Yer: Atlantis city'nin arkasındaki pazar yeri. (ulaşım olarak metro kullanabilirsiniz. Metrodan indiğinizda gimsa nın önündeki yoldan aşağıya doğru geldiğinizde alanı görebilirsiniz. Metrodan ortalama 10-15dk yürüme mesafesinde.)

İyi akşamlar dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.