Merhaba tabiiki bu güçlü yaylar ile süspansiyonu daha sert bir karakter kazandı.. Ama yol tutuşunun, viraja refklesinin daha başarılı olduğunu söylemeliyim. Araç virajda yatmıyor.arazide ise tadına doyum olmuyor tam full dolu iken bile vurmuyor, sürtmüyor araç.. Önceden ortalama bir yük ile yaylar hemen oturuyor ve takoza küt küt vuruyordu.. Şimdi takozun bir daha vurması imkansız.. Bence araç ancak kendini buldu.. IRONMAN YÜKSELTME KİTİNDE nden çok memnunum..İron mandan sonra arac sertlesti mi ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konfor bitti yani ?Merhaba tabiiki bu güçlü yaylar ile süspansiyonu daha sert bir karakter kazandı.. Ama yol tutuşunun, viraja refklesinin daha başarılı olduğunu söylemeliyim. Araç virajda yatmıyor.arazide ise tadına doyum olmuyor tam full dolu iken bile vurmuyor, sürtmüyor araç.. Önceden ortalama bir yük ile yaylar hemen oturuyor ve takoza küt küt vuruyordu.. Şimdi takozun bir daha vurması imkansız.. Bence araç ancak kendini buldu.. IRONMAN YÜKSELTME KİTİNDE nden çok memnunum..
Hayırlı olsun abi 1.8 gdı lere lpg takılıyomu varmı bi bilginiz bana bu araç hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınızYnt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız
Yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum , 2000 mod. 1.8 gdi , selamlar