Merhabalar ismim Fatih 25 yaşındayım İstanbul Beykozda yaşıyorum. Evli ve çocukluyum. Off roadçu diyebilirim kendime 1/10 araçlarla off road yapan bir grubumuz var her hafta birgün arazideyiz. Beni bu siteye çekende tecrübeli insanlar oldu. Hobici birisi olduğum içinde forum ortamını seviyorum.
Şuanda 2008 Ford Fiesta aracım bulunmakta ve bu aracıma hiç içime sinmeden biniyorum. Küçüklüğümde hep ben kaba araç alıcam derdim. Şuanda da durum böyle biraz yapılı ve özel bir araca binmek istiorum. Yaptığım hobiden dolayı çevremde birkaç offroadçu abilerim bulunmakta onlar beni Vitara'ya yönelttiler ve beğendimde Vitarayı, ancak eşim biraz daha olaya şekilci yaklaşarak bunu reddetti. (Aracı birilikte kullanıyoruz.) Off roadda yapmayacağım için tekrar araştırmaya koyuldum ve Pajero Pinin'de takıldım kaldım. Bütçeme uygun araç bulsam bu akşam gidip alacağım o derece. Forumu baya bir okudum
@TULUMCU abimizin açtığı Pajero kullananlar konusunu talan ettim.
İlanlar vs. araştırmalarım sonucunda da 2000-2001 Model 5 kapı (özellikle çift renk hayalimdir.) bir Pajero sahibi olmak için kolları sıvadım. Şimdiden tanıştığıma memnun oldum.
Bizim off roadtan da bir kaç kare ekleyeyim
Bu benim araç
Bu ay bir Antalya turnesi gerçekleştirdik.