Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TULUMCU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 281,563
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

831601' Alıntı:
ilber bey ilginize teşekkürler ama 2.0 motor benim için biraz fazla.
Bülent bey sanırım Rize'de yaşıyorsunuz. Benimde bulduğum araç Rize'de
bana biraz fazla gibi geldi fiyatı...bakalım...
saygılar.

rica ederim tabiiki en uygununu seçmek tamamen size kalmış,yakıt olarak bende çok yadırgamıştım ilk aldığımda fakat bülent bey ve diğer abilerimin dedikleri birebir çıktı yakıtım şuan maksimum 10 lt/100km minimum 7.5lt 8.5lt gibi vergiside 310 tl şuan.size tavsiyem tercih yaparken tamamen sizin her türlü ihtiyacınızı karşılayacak bir araç seçmeniz ,lpg taktığınızda tabiiki işler değişecektir fakat bastımı gaza zıpkınlayacaksa 2.0lt motorun hakkını verecekse varsın 10 kuruş fazla yaksın.güç herzaman iyidir ve 2.0GDİ 129hp otomatik şanzuman ortaya koyduğu performans çok çok iyi bülent beyinde katılacağını düşünüyorum bana.. saygılar...

Etiketler

TULUMCU' Alıntı:
İlbey Bey.. Bu araç karda çok başarılı.. Yaşadığım ilçe olan Rize-Çamlıhemşin de bu aracın karda tırmandığı yere daha tırmanan araç olmadı.. sanırım sizin porya bilyalarına ihtiyacınız var..benimde ön sağ bilya bozmuştu, serviste 280+kdv idi.. Batum da Japon malı 90 tl ye buldum ve aldım..tekrar serviste 60 Tl ye taktırdım..yani 150 Tlye hallolmuştu..Ozaman servisten parça kodu ve bilyanın orjinal ölçülerini de almış ve Rizede araştırmış ve sadece Çin malı bulabilmiş ve almamıştım..Yalnız siz servisten parça kodu ve ölçülerini alarak Bursa da RULMANCI larda kaliteli ve uyumlu bilya bulabilirsiniz daha uygun fiata diye düşünüyorum..Vergi konusunda da bilgi paylaşacağım sevgiler..

bülent bey verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.. bir araştırayım bende şu bilya mevzusunu..

Evet İlbey Bey çok güzel açıklamış..Bu Pinin kesinlikle çok yakmıyor, yaktığının hakkını da fazlasıyla veriyor..Tekrar şunu altını çizerek söylüyorum; Türkiye de bu aracın kıymeti bilinmemiş, hakkı yenmiş. bunda en büyük kabahat ta Temsanındır..Yıpratılmamış özenle kullanılmış bizimki gibi bir Pinin i her dostuma tavsiye ederim..Bir yıldır sıfır sorunla biniyorum Allaha Şükür..23.000 tl ye almıştım, şu an isteseler 35.000 tl ye vermem aracımı.. selamlar..

TULUMCU' Alıntı:
Evet İlbey Bey çok güzel açıklamış..Bu Pinin kesinlikle çok yakmıyor, yaktığının hakkını da fazlasıyla veriyor..Tekrar şunu altını çizerek söylüyorum; Türkiye de bu aracın kıymeti bilinmemiş, hakkı yenmiş. bunda en büyük kabahat ta Temsanındır..Yıpratılmamış özenle kullanılmış bizimki gibi bir Pinin i her dostuma tavsiye ederim..Bir yıldır sıfır sorunla biniyorum Allaha Şükür..23.000 tl ye almıştım, şu an isteseler 35.000 tl ye vermem aracımı.. selamlar..

Bülent bey teşekkür ederim, kesinlikle fikirlerinize katılıyorum.beyfendi içine Rabbim hayırlısını nasip etsin..ama en azından pinin olsun arazisi de bizimkiler gibi olsun ;)

Sayın Pininciler herkese selamlar
ne olmuş vergilere zammı gelmiş yine ;D , neyse ki benim ki 1.8 gdi ;) ama henüz daha ödemedim en son yıllık 560 tl idi.

Bu arada benim aracımıda kız kardeşim istiyor fakat kıyıpta veremiyorum ;D, çünkü yerine alabiliceğim denginde bir araç bulamadım. Suzukilere baktım yakıt ve konfor olarak daha kötü bence, başka mukayesi edebileceğim bir araçta yok zaten.

Merhaba dostlar..Bu yıl ilk taksit 310 tl..kasko bedelinin % 5 ini geçmediği için bir alt kademeden hesaplanamıyor..geçen yıl bir taksidi 288 tl idi.. Evet Pinin kullanıcıları araçlarını değiştirmede oldukça zorlanıyor..Çünkü eşdeğer araç bulmak çok zor..

Mollaveys 12.02.2012 002.jpg

TULUMCU' Alıntı:
Merhaba dostlar..Bu yıl ilk taksit 310 tl..kasko bedelinin % 5 ini geçmediği için bir alt kademeden hesaplanamıyor..geçen yıl bir taksidi 288 tl idi.. Evet Pinin kullanıcıları araçlarını değiştirmede oldukça zorlanıyor..Çünkü eşdeğer araç bulmak çok zor..

bülent bey ilginize teşekkür ederim..

Arkadaslar az önce Kesan dan geldim cumartesi akşamından itibaren 384 km yol yaptım arac 90-100 km sabit hızda 100 köde 7 lt kadar dustu daha ne olsun :smiley:

Bülent bey; yeni resimlerinizi bekliyoruz ek olarak bizede biraz bahsetseniz resim yükleme mevzusunu daha çözemedikte :(

Sayın AFRİCATWİN yakıt değerleriniz çok iyi..Aynı özelliklerde başka bir 4x4 de bu kadar ekonomik yakıt olmaz..Bu aralar işlerin yoğunluğundan kendime ve Pinin ime zaman ayıramadım..En yakın zamanda yeni fotolar atarım..Foto atma işi ise:mesajı yazdığınız beyaz kutunun altında Dosya Ekle bölümü ve Gözat butonu var.. Gözat a bir defa tıkladınızmı bilgisayarınızdaki dosyalara gidiyor..istediğiniz dosyadan bir resim seçip resmin üzerine bir defa tıkladınızmı resmin altında Dosya Adı bölümünde dosyanın adı yazıyor, son alarak Aç a tıklayın mesaja geri dönecek, ve resmi seçmiş olacak..daha fazla resim yüklemek için Daha çok eklenti butonuna tıklayıp tekrar aynı işlemler yapılıyor..enson Gönder e basın ve bekleyin.. resimleriniz sitede.... selamlar..

Mollaveys 12.02.2012 001.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR