Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TULUMCU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 282,675

Etiketler
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Sayın Şahin05 evet haklısınız.. bencede o engel doğru hızla geçilebilirdi..Tabii arabasına benim gibi kıyamayan biride sanırım 20 metre kenarından dolaşırdı..selamlar..

TULUMCU' Alıntı:
Sayın Epiri.. Estaufurullah rica ederim..Yalnız malüm bir sitede bir ilan gördüm..Üzüldüm..Hayırdır inşallah..

evet bülent bey doğru görmüşsünüz ,tek kapı bana çok küçük geldi aslında aracımdan oldukça memnunum daha buyuk bırsey ıstedıgım ıcın satılıga cıkardım , ama suda var aklımda yıne bir pinin almak bu sefer 5k olmak üzere düşüncem bu hayırlısı olur ınsallah yoksa gercekten satılacak bir arac değil.. Saygılar .. Selamlar..

GÜNCEL..

PAJERO PÄ°NÄ°N 264.jpg

pininci arkadaşlar hepinize merhaba,
ben 2 tane vitara değişmiş şimdi 2004 1.8 pinin almaya niyetlenmiş, hatta hayranı olmuş bir vatandaşım.
Kıymetli ustalarımdan ve kullanıcılarından bazı konularda yardımlarını rica edeceğim.
öncelikle memur olduğumdan yakıt konusu benim için oldukça önemli bir konu. Bu konuda beni üzer mi? Sarfiyatı ne olur (lpg)
ikincisi parça temini nasıl yapılıyor,bulunabiliyor mu...?
2004 1.8 lpg'li bitane var ve 25000 olur diyor satan kişi bu kadar eder mi? (176000'de temiz diyor)
bu modellerinde maalesef ayrı bir arazi kolu olmadığından sürekli 4 çekermiş. Acaba belli bir kilometreye çıktığında normal iki çekere mi geçiyor yoksa sürekli 4 çeker midir?
yol bilgisayarı sadece benzin sarfiyatını mı gösteriyor yoksa lpg'yi de gösteriyor mu?
kasa ağırlığı ne kadardır?
Bana vitara'yı aratırmı?
vereceğiniz cevaplar benim için son derece önemli . şimdiden teşekkürler saygılar...

Sayın 831601.. 2004 model 1.8 Pinin in eğer avantaj kabul edilebilirse tek avantajı LPG uygulanabiliyor olmasıdır..Arazi şanzımanı Pajeronun efsane SS4-I arazi şanzımanı DEĞİLDİR..! Bu nedenle Vitarayı aratabileceğini düşünüyorum..tabii kullanım amacınızı bilmiyoruz. gerçek arazi şanzımanı olmayan sürekli 4 tekerden çekiş yapan bir araç ben tercih etmezdim..PİNİN in GDİ modelleri çok özel ve ekonomik yakıtı olan arazi kaabiliyeti çok üstün araçlardır..donanımı emsallerinden çok ileridedir.. hakkınızda hayırlısı selamlar..

pinin vites- 4x4 008.jpg

Bülent bey merhaba,
cevabınız için teşekkür ederim.
sürekli dört çeker olduğunu biliyorum. Ben aracı çoğunlukla şehiriçi hafta sonları da şartları pekte zorlu olmayan avda kullanacağım.
dört çeker derken sanırm 70-80 km hızdan sonra normal çekere geçiyor. veya ön-arka çekiş oranlaması yapıyor diye biliyorum.
Elbetteki 2,0 gdi 'si daha iyidir.Ama bir öğretmen için vergisinin ve yakıt masrafının yüksek olduğu kanısındayım.
saygılar.

Evet sayın hocam bu koşullarda size iyi hizmet edecektir..LPG de de sanırım ekonomik olacaktır..Parçası ucuz değildir ama kalitelidir ve kolay bozulan kırılan bir araç değildir..Servislerde halı hazırda parçası olmaz ama istetirsin ve 10-15 günde gelir..söyledikleri gibi aylar sürmez..ayrıca Batumda bu araçlar çoktur ve parçaları bulunur..Ön takımı zaten diğer Mitsubishi araçlarla ve panelvanlarla uyum sağlıyor..Yalnız benim araç geçen yıl vergisi (altı aylık bandrol) 288 Tl idi..bu yıl bilmiyorum ödemedim henüz..sizin almayı düşündüğünüz modelin vegisinin yaşından dolayı çok düşük olacağını tahmin etmiyorum..selamlar..

bülent bey yine güzel resimler paylaşmışsınız ,özür dilerim herkesten uzun bir süredir giremedim sayfamıza..

TULUMCU' Alıntı:
Evet sayın hocam bu koşullarda size iyi hizmet edecektir..LPG de de sanırım ekonomik olacaktır..Parçası ucuz değildir ama kalitelidir ve kolay bozulan kırılan bir araç değildir..Servislerde halı hazırda parçası olmaz ama istetirsin ve 10-15 günde gelir..söyledikleri gibi aylar sürmez..ayrıca Batumda bu araçlar çoktur ve parçaları bulunur..Ön takımı zaten diğer Mitsubishi araçlarla ve panelvanlarla uyum sağlıyor..Yalnız benim araç geçen yıl vergisi (altı aylık bandrol) 288 Tl idi..bu yıl bilmiyorum ödemedim henüz..sizin almayı düşündüğünüz modelin vegisinin yaşından dolayı çok düşük olacağını tahmin etmiyorum..selamlar..

merhaba ,aracımızın 2013 ilk 6 aylık vergisi 310 tl dir bülent bey zamlı olarak ;D

831601' Alıntı:
pininci arkadaşlar hepinize merhaba,
ben 2 tane vitara değişmiş şimdi 2004 1.8 pinin almaya niyetlenmiş, hatta hayranı olmuş bir vatandaşım.
Kıymetli ustalarımdan ve kullanıcılarından bazı konularda yardımlarını rica edeceğim.
öncelikle memur olduğumdan yakıt konusu benim için oldukça önemli bir konu. Bu konuda beni üzer mi? Sarfiyatı ne olur (lpg)
ikincisi parça temini nasıl yapılıyor,bulunabiliyor mu...?
2004 1.8 lpg'li bitane var ve 25000 olur diyor satan kişi bu kadar eder mi? (176000'de temiz diyor)
bu modellerinde maalesef ayrı bir arazi kolu olmadığından sürekli 4 çekermiş. Acaba belli bir kilometreye çıktığında normal iki çekere mi geçiyor yoksa sürekli 4 çeker midir?
yol bilgisayarı sadece benzin sarfiyatını mı gösteriyor yoksa lpg'yi de gösteriyor mu?
kasa ağırlığı ne kadardır?
Bana vitara'yı aratırmı?
vereceğiniz cevaplar benim için son derece önemli . şimdiden teşekkürler saygılar...

merhaba 831601 ,sayın hocam dikkatinizi çekerse pajero pinin imi satıyorum,

sahibinden ilan kodum 105017268
eğer olurda dikkatinizi çekerse görüşelim :smiley:

Sayın İlbey Bey.. MERHABA.. Özlettiniz uzun zaman oldu.. Paylaşımınız için teşekkürler..vergiler arttı..bakalım kasko bedeli üzerinden hesaplatacağım belki alt dilim vergiye tabi olabilir.. selamlar..

TULUMCU' Alıntı:
Sayın İlbey Bey.. MERHABA.. Özlettiniz uzun zaman oldu.. Paylaşımınız için teşekkürler..vergiler arttı..bakalım kasko bedeli üzerinden hesaplatacağım belki alt dilim vergiye tabi olabilir.. selamlar..

rica ederim ne demek,evet buraya hiç bakamadım neredeyse ama hep pinin imleydim bir iki kez uludağ a çıktım aracımın kıymetini ve avantajlarını daha iyi anladım annemle beraber çıktım annem bile hayran kaldı,
ne inerken nede çıkarken problem yaşamadım pinin im azıcık bile kaymadı(standart kullanımda tabiiki ;) )

aracımın bir eksiği var ön tekerlek bilyalarını değiştirmem gerekiyor sanırım bu konuda bir bilgiye sahıpmısınız?yardımcı olabılırsenız en azından bır tavsıye mutlu olurum.

bir ricam daha olacak bende ocak pulunu daha ödemedim yazdığınız vergi konusu hakkında bilgi edindiğinizde paylaşırsanız sevinirim.. bursadan sevgiler saygılar rize ye... :smiley:

ilber bey ilginize teşekkürler ama 2.0 motor benim için biraz fazla.
Bülent bey sanırım Rize'de yaşıyorsunuz. Benimde bulduğum araç Rize'de
bana biraz fazla gibi geldi fiyatı...bakalım...
saygılar.

İlbey Bey.. Bu araç karda çok başarılı.. Yaşadığım ilçe olan Rize-Çamlıhemşin de bu aracın karda tırmandığı yere daha tırmanan araç olmadı.. sanırım sizin porya bilyalarına ihtiyacınız var..benimde ön sağ bilya bozmuştu, serviste 280+kdv idi.. Batum da Japon malı 90 tl ye buldum ve aldım..tekrar serviste 60 Tl ye taktırdım..yani 150 Tlye hallolmuştu..Ozaman servisten parça kodu ve bilyanın orjinal ölçülerini de almış ve Rizede araştırmış ve sadece Çin malı bulabilmiş ve almamıştım..Yalnız siz servisten parça kodu ve ölçülerini alarak Bursa da RULMANCI larda kaliteli ve uyumlu bilya bulabilirsiniz daha uygun fiata diye düşünüyorum..Vergi konusunda da bilgi paylaşacağım sevgiler..

Sayın 831601 Forum da 1.8 ve 2004 model deyince zaten Çayeli deki araç olduğunu tahmin etmiştim..aracın varlığından haberim var..fakat yakından görmedim..Bana da fiatı fazla gelmişti..Hayırlısı inşallah.. selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri