Deep
Zirve
Ynt: Mitsubishi L200 İçin Yükseltme - Lift Kit
31 inch lastiğin çapıdır, 2.54 ile çarparsanız cm. karşılığı çıkar
31 inch lastiğin çapıdır, 2.54 ile çarparsanız cm. karşılığı çıkar
aracı yükseltmenin yormakla ne gibi bağlantısı var anlayamadım, bizde demiyoruzki 50 santim kaldıralım arabayı, ilk virajda takla olsun. iz genişliğini artırıp aynı oranda yükseltince fizik kuralları çerçevesinde risk azaltılmış olur. Standard iz genişliğinde bu yükseltmeyi yaparsanız tabiiki görece daha güvensiz hale gelir araç. aynı zamanda altındakinin pickup olduğunu unutmamak lazım. s2000 le viraja giriyo gibi giriyo bazıları. bu araba hız arabası değil arkadaşlar hiçbir arazi aracı virajlara sağlam girmek için üretilmez zaten. viraja nerdeyse takla atıcak gibi giriyosan problem arabanın yüksekliğinde değil sürücüde demektir. arazi için modifiye edilmiş hiçbi araçla bu bahsi geçen taklaya neden olucak hızlarda viraja giremezsin.bull' Alıntı:yükseltmeye gerek yok 33 lastik benim l 200 e sığıyor gerisi aracı yormaktan başka birşey değil sonra ilk virajda takla :'(
Marmara Off Road Team' Alıntı:Evet takoz uygulaması diyebiliriz.Amortisörün değişmei gerekiyor çünkü yükseltme işlemi sonrası daha uzun stroklu amortisör gerekiyor.