Selamlar
merhaba bendede yeni L200 var 1 sene olduu aldıgım asfaltta,kuru arazide harika hakkınıı yiyemem ama 4x4 gelince cokk canımm yandıı 2 defa sol akis kırdım (SAKARYADA 10 ARACI GECTİ)hep sol akis garanti karşılamıyo +arac 4 cekerde 6-7 defa takıldı her seferinde şanzıman indi neyseki onu garanti karşıladı.akis yuzunden ölumden döndum - 10 derece gece dağın başında kaldı allahtan şantiyem yakındı 2 saat karda yuruyerek şantiememe ulaştım..
ama allhı var kuru arazide ve asfalta harika.
hocam diğer konu başlığında video linkini vermiştim tekrar vereyim http://www.izlesene.com/video/sivas-ta-dag-gezintisi/5144425 12.sn den sonra aracın nasıl battığı ve nerde takıldığımı göreceksiniz... yanlız hatalı yaptığımız birşey daha var farkında iseniz toyota beni (L) şeklinde çekiyor sağdan sola doğru bir asıldı olmadı 2 asıldı olmadı 3 asıldı sağ taraf hafif kalktı ve yere düştü ben bu arada gaz veriyordum düşme anında küt gitti neyse çıkmasını bulduk komple aksın aldık taktık diğer tarafıda kontrol edelim dedik diğer tarafın akis başıda gitmiş elimizle sağa sola çevirdiğimizde hareket etmiyor neyse servisteki arkadaş ordan başka bitane getirdi onu taktık şuan ufak denemeler yaptım sadece sağa sola dönüş ve orta kilit kilitliyken çatır çutur ses yapıyo ama şuana kadar kırılmadı... olayın özüne gelince servise gittiğimde sıra beklerken aracın altına yağ akmıştı ??? dedim bu ne iş usta adam bakacam abi dedi neyse biz yemeğe gittik geri döndüğümde abi yağ filitresi nerdeyse düşecek pozisyona gelmiş demezmi
dedim nasıl olur adam diyo hiç akıtmadımı şimdiye kadar tam sıkmamışlar dedim sabah akşam dikkat ederim parketiğim yerde 1 gr leke yok abi ben anlamadım gevşemişşti sıktım dedi... nazardeğdi açıkcası yapacak bişe yok gelen giden kapıda onasıl teker bu nasıl araba kaça aldın ladayı kaça sattın anan aşa baban yukarı olacağı buydu yoksa arabanın ne battığı yer batak nede akis kıracak bir araba yapacak bişe yok çok şükür filitre düşüp mootor yemekte vardı yada kaza yapıp pert olmakta buna şükür ama şuan akislerden gelen ses beni baya rahatsız ediyor eğer sağ sol takım halinde orjinal akis alabilirsem gayet rahatlıycam l200 le offroad yapmıycam ben 2 takım akis parasına bir niva alır anasını bellerim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D L200 ede paşa paşa binerim inşallah yardım için çok sağolun ahmet hocam...
çok merak ettim ve öğrenmek için yazıyorum aks atsc devrede ve siz çıkmaya çalışırken nasıl aks kestiniz tahminim toyota sizi çekiyordu detay verebilirmisiniz.
aynı şekilde 6-7 defa şanzıman nasıl inme durumuna geldi şanzımana ne oldu ? ve -10 derecede dağ başında nasıl kaldı ? aks kesip kaldıysa nasıl aks kesti mümkünse bunlara detey verebilirmisiniz.
aks tamiri için servisten fiyat alabilirim isterseniz. indirimde isteyebilirim.
saygılar