Öncelikle yeni olduğrum için neyi nereye yazmam gerekli gerçekten bilmiyorum hatam var ise kusura bakmayın düzeltelim lütfen.
Yeni katıldım aranıza. Motokaravan isteğim için midibus tarzımı yoksa panelvan mı seçmeliyim ?
Artıları eksileri nasıl ?
Uzun zamandır bende olan kullandığım 2000 model H 100 9+1 minibüsüm var onu mart ayında satıp karavan alacağım aracı almak istiyorum.
Bakınıyorum benim istediğim geniş ferah olabilmesi ve konaklama halinde bana her anlamda yetebilmesi. Yani kamp noktalarında değilde doğada tek dolaşıp wc,duş,elektrik mutfak,uydu vs her ihtiyacı karşılayacak.
Ben eşim ve 2 cocuğum var. yani 4 kişilik kullanım gerekli.
Kafamdan iveco daily 17m3 olan panel van geçiyor. ama onunda nasıl olur yakıtı yada sıkıntıları bilmiyorum. Yavaş yavaş siteden okuyorum işte.
Yapım konusunu kendim yapmak istiyorum.(Elektronik üzerine çalışıyorum Elimden bir çok teknik iş titizlikle gelir) Sizlerden gördüğüm yapım aşamaları beni dahada ümitlendirdi. Umarım yaparım.
Ama panel mi midibus mi diye sürekli düşünüyorum karar veremiyorum. Araç için bütçe 25-30 ayrırmayı düşünüyorum tabi ne kadar iyi ve ekonomik olursa iyi olur.
Gezilerimi 2-3 günlük veya en fazla 1 haftalık yapabiliyorum. (işlerim yoğun anca bu zamanı ayırabiliyorum)
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılar dilerim.