Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,939
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

doğuşlu' Alıntı:
Geçen sene düzenlenen ilk fuarı bende ziyaret etmiştim.Ancak Fuardan satış yapmadıklarını gördüğüm için sadece firma kartlarını almakla yetinip fuar sonrası firmalar ile temasa geçmiştim.
Zaten geçen sene ki katılım yetersizdi bu sene umarım daha başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapar Bursa.
selam, arkadaş ilk fuarda olmanıza sevindim, söylediğiniz gibi ilk fuar adıda üzerinde ilk fuar, bu sene yurt içinden ve dışından yoğun katılımcılar olacağını söylediler, mesafe ölçerli el dürbününe vb. ihtiyacım var firma ile görüştüm oraya getirecek teslim alacağım, gidecek olursanız haberleşiriz görüşürüz biz deferıder ile gideceğiz av fuarının önünede ne yakışır ama.

Etiketler

gazi abi iyi akşamlar, koltuklar çok güzel olmuş, bu araca bu jantlar şart oldu, snorkelde

10418748_p2c.jpg

104187487ul.jpg

abi günaydın ben toyotacıyım ;D

sana jantları göstermek için ekledim, bu jantları mutlaka almalısın

huma otoda 305 tl

gazi sezer' Alıntı:
selam, arkadaş ilk fuarda olmanıza sevindim, söylediğiniz gibi ilk fuar adıda üzerinde ilk fuar, bu sene yurt içinden ve dışından yoğun katılımcılar olacağını söylediler, mesafe ölçerli el dürbününe vb. ihtiyacım var firma ile görüştüm oraya getirecek teslim alacağım, gidecek olursanız haberleşiriz görüşürüz biz deferıder ile gideceğiz av fuarının önünede ne yakışır ama.

Tabiki haberleşmek,görüşmek ve tanışmak isterim DEFENDER sadece av fuarının önüne değil doğa ile ilgili her organizasyona yakışan bir araç.
Şöyle Tüm defender ve Land sahiplerine hitap eden bir fuar düzenlense de tüm sitedeki araçlarımızı orada toplu halde görebilme fırsatına ulaşsak:smiley:
Düşünsenize kaportacılardan telsizcilere sis farı satışından vinçlere kadar aradığınız her şey o fuarda:smiley:)
Tadından yenmez valla öylesi bir fuar ;)

doğuşlu' Alıntı:
Tabiki haberleşmek,görüşmek ve tanışmak isterim DEFENDER sadece av fuarının önüne değil doğa ile ilgili her organizasyona yakışan bir araç.
Şöyle Tüm defender ve Land sahiplerine hitap eden bir fuar düzenlense de tüm sitedeki araçlarımızı orada toplu halde görebilme fırsatına ulaşsak:smiley:
Düşünsenize kaportacılardan telsizcilere sis farı satışından vinçlere kadar aradığınız her şey o fuarda:smiley:)
Tadından yenmez valla öylesi bir fuar ;)
öyle güzel şeyler söylüyorsunuzki heyacanlanmamak elde değil, çok güzel olur hemde çok güzel arkadaşım, bizler kendi aramızda iyi organize olursak ( hadi dendiğinde belli bir bölgede herkesi toplamak gibi ) ilgili organizasyonlar gerekli adımları atarlar diye düşünüyorum; Land kullanıcıları derneği gibi bir oluşum olabilir, av furarı ile başladık ne noktaya geldik düşünce olarak, gerek istanbul merkezli gereksede mersin merkezli yada her nere merkezli olursa olsun acilen Land kullanıcılarını bir çatı altında toplamak lazım, bu şekilde kendi fuarımızı kendimiz yaparız, :D büyük bir keyfle kurucu üyeler arasında olabiliriz.

gazi sezer' Alıntı:
öyle güzel şeyler söylüyorsunuzki heyacanlanmamak elde değil, çok güzel olur hemde çok güzel arkadaşım, bizler kendi aramızda iyi organize olursak ( hadi dendiğinde belli bir bölgede herkesi toplamak gibi ) ilgili organizasyonlar gerekli adımları atarlar diye düşünüyorum; Land kullanıcıları derneği gibi bir oluşum olabilir, av furarı ile başladık ne noktaya geldik düşünce olarak, gerek istanbul merkezli gereksede mersin merkezli yada her nere merkezli olursa olsun acilen Land kullanıcılarını bir çatı altında toplamak lazım, bu şekilde kendi fuarımızı kendimiz yaparız, :D büyük bir keyfle kurucu üyeler arasında olabiliriz.

zaten var istanbulda LRO TÜRKİYE ismi. İstanbula geldiğinizde maslak sanayi uğrayacaktınız ama vakit olmadı sanırım.

egeli 34' Alıntı:
zaten var istanbulda LRO TÜRKİYE ismi. İstanbula geldiğinizde maslak sanayi uğrayacaktınız ama vakit olmadı sanırım.
arkadaşım istanbul'da yapmak istedikleriimzin yarısını yapabildik zaman olmadı inan, başka birgün bir yerlerde gürüşürüz.LRO Türkiye duymuştum bir bakayım ne var yok.

gazi sezer' Alıntı:
arkadaşım istanbul'da yapmak istedikleriimzin yarısını yapabildik zaman olmadı inan, başka birgün bir yerlerde gürüşürüz.LRO Türkiye duymuştum bir bakayım ne var yok.

şuanda biraz pasif durumda ama yakında canlanacak ;D birdahaki gelişinizde beklerim. ;D

egeli 34' Alıntı:
şuanda biraz pasif durumda ama yakında canlanacak ;D birdahaki gelişinizde beklerim. ;D
siteye bir göz attım dediğiniz gibi gün içinde toplam 60 kişi ziyaret etmiş, istanbul'da yaptığımız hiç plan tutmuyor 2 saat diye planladığımız iş 5 saat sürüyor neredeyse uçağı kaçırıyorduk.

gazi sezer' Alıntı:
siteye bir göz attım dediğiniz gibi gün içinde toplam 60 kişi ziyaret etmiş, istanbul'da yaptığımız hiç plan tutmuyor 2 saat diye planladığımız iş 5 saat sürüyor neredeyse uçağı kaçırıyorduk.

doğru buradaki trafik plan bırakmaz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR