Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,939

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi sezer' Alıntı:
1 ay sonra bizde hazırız afrika turuna, dürbün takıldıktan sonra poligona gittik 100 mt'den 10 cm çapındaki hedefi vurabiliyorum.
avci botum,avci yelegim, avci sapkam, avci kapanim hazir.pantolonuda istanbuldan alacagim,bekle geliyorum,cephaneyi bitirme.

sana ilginç gelecek bir haberim var, adana'daki reşit diye bir arkadaş vardı land rover parçacısı babası 52 yıldır bu işi yapıyor kendi yanında yetişmiş, onun yanına gitmiştim görmüştü defender bu süreçtede siparişler falan çok görüşür olduk ne dese beğenirsin, bir tanede bana bulalım alalım diye beni sıkıştırıyor. ;D

gazi sezer' Alıntı:
sana ilginç gelecek bir haberim var, adana'daki reşit diye bir arkadaş vardı land rover parçacısı babası 52 yıldır bu işi yapıyor kendi yanında yetişmiş, onun yanına gitmiştim görmüştü defender bu süreçtede siparişler falan çok görüşür olduk ne dese beğenirsin, bir tanede bana bulalım alalım diye beni sıkıştırıyor. ;D
ilginc gercekten benim babam 52 yil landrowerle ugracak ben defendere binmiyecegim.bu gidisle sen herkese bu hastaligi bulasatiracaksin gibime geliyor.

size iyi geceler,sabah erken kalkacagim.sabah istanbula ucuyorum,ne dersin kumkapida yarin aksam et yiyelimmi?(haberlerde izledim,kumkapida köpek eti yakalanmis)

Hamdi SEZER' Alıntı:
ilginc gercekten benim babam 52 yil landrowerle ugracak ben defendere binmiyecegim.bu gidisle sen herkese bu hastaligi bulasatiracaksin gibime geliyor.
virüs bulaştırdın gittin, belki defender biliiyorduda neler yapılabileceğini bizden bugüne kadar dinlememişti, 6 kişi defender alacak geldiğinde kırıkkale' ye gideceğiz

Hamdi SEZER' Alıntı:
size iyi geceler,sabah erken kalkacagim.sabah istanbula ucuyorum,ne dersin kumkapida yarin aksam et yiyelimmi?(haberlerde izledim,kumkapida köpek eti yakalanmis)
bende yatıyorum, çeta yapan arkadaşlarla sabah teneke tava yiyeceğim.

kırıkkale'ye gidecek ekipte bende varım. motorsiklet satılmazsada ucuza bulursam, biraz kredi çeker alırım, zamanla gazi abininde desteğiyle toplarız.

gazi abinin şu sözü hep aklımda "hayatta birşeyler yapmak lazım, hobim yoksa yaşamıyorsun" birşeyler meydana getirmek ,onunla uğraşmak(illaki defender değil) en büyük zevk olsa gerek. aracın ilk geldiği halini ve şimdiki halini görünce emeklere değdi diyebilmek çok güzel. bende kısmetse bu keyfi yaşamak istiyorum.

gazi sezer' Alıntı:
eksiklerin olsun 6. ayda bursa'daki av fuarındayız, oradanda bişeyler alırız.

Geçen sene düzenlenen ilk fuarı bende ziyaret etmiştim.Ancak Fuardan satış yapmadıklarını gördüğüm için sadece firma kartlarını almakla yetinip fuar sonrası firmalar ile temasa geçmiştim.
Zaten geçen sene ki katılım yetersizdi bu sene umarım daha başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapar Bursa.

motor kaputuna izasyon, emniyet kemeri, kapı kartonları takıldı son aşamalara geliyoruz.

IMG_1130.jpg

IMG_1125.jpg

IMG_1126.jpg

IMG_1127.jpg

IMG_1129.jpg

bora1071' Alıntı:
kırıkkale'ye gidecek ekipte bende varım. motorsiklet satılmazsada ucuza bulursam, biraz kredi çeker alırım, zamanla gazi abininde desteğiyle toplarız.

gazi abinin şu sözü hep aklımda "hayatta birşeyler yapmak lazım, hobim yoksa yaşamıyorsun" birşeyler meydana getirmek ,onunla uğraşmak(illaki defender değil) en büyük zevk olsa gerek. aracın ilk geldiği halini ve şimdiki halini görünce emeklere değdi diyebilmek çok güzel. bende kısmetse bu keyfi yaşamak istiyorum.
yerin hazır demeyeceğim zaten kadroda sende varsın ;), evet güzel laf etmişim "hobin yoksa yaşamıyorsun demektir" çok büyük zevk bora bugün bitti ve farları yaktım mersin içinde bir tur attım tüm yorgunluğum gitti. a,b,c planlarını hazırla yakın zamanda defender sahibi olacaksın.!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR