Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,902

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi sezer' Alıntı:
çok yordu bizi çeta bora, yarın döşemeciye gidiyorum koltukları taktıracağım.
cok güzel olmus kardes ellerinize saglik.toprak,la dost(köpek,ler)arkaya bindiklerinde kirlenirse rahatca yikanabilir.dösemeciye gidecegim diyorsun,milir dolabini ne yapacaksiniz?onuda kaplatsak nasil olur,yakisirmi?

Hamdi SEZER' Alıntı:
cok güzel olmus kardes ellerinize saglik.toprak,la dost(köpek,ler)arkaya bindiklerinde kirlenirse rahatca yikanabilir.dösemeciye gidecegim diyorsun,milir dolabini ne yapacaksiniz?onuda kaplatsak nasil olur,yakisirmi?
en çok arka kapıya sevindim çeta çok yakıştı kapıya,iyi aklıma getirdin miller dolabını iyi olur,takım çantasıda yapabiliyorlar geldiğinde beraber yaparsın memet usta ile,ne iyi olur dost ve toprağı gezdirmek dediğin gibi, aklıma gelmişken amortisör bulabildinmi.?

ön koltukların altına denk gelen yeri yanları dahil tek parça çıkarttırdım, spirallede yerini açtırdım kapaklarıda kendinden olacaak çeta.

mutfak parcasi satan yer bulamadim,araba parcasi satan yerlerdede 195 mm bulamadim.kapagi manuel yukari kaldirdigimizda yukarda tutan 2 parca buldum onlari getiriyorum.....arka kapiyi iyi düsünmüssünüz,arkada yük tasindiginda(cimento,tugla,tas,odun) kapi zedelenmez,cok iyi olmus.

Hamdi SEZER' Alıntı:
mutfak parcasi satan yer bulamadim,araba parcasi satan yerlerdede 195 mm bulamadim.kapagi manuel yukari kaldirdigimizda yukarda tutan 2 parca buldum onlari getiriyorum.....arka kapiyi iyi düsünmüssünüz,arkada yük tasindiginda(cimento,tugla,tas,odun) kapi zedelenmez,cok iyi olmus.
kapağı yukarıda tutsun yeter, arka kapıyı komşu olmak istermisin dedğim çadırlı defender'de görmüştürm

bu resimde görmüştüm

113-1357_IMG.jpg

Hamdi SEZER' Alıntı:
bak arka kapiya böyle masada yapilabiliniyor.gelince yaparim.
güzel olur, bunları beraber yapacağın ve teneke tava yiyeceğin ustalar buldum sana, işleri kimsenin yapamadığı iş diye görmediği şeyleri yapıyorlar,otobuslerin gıvır zıvır her işini yapıyorlar

Hamdi SEZER' Alıntı:
iyi yapiyorsun, bende toparliyorum.merdiven cok güzel olmus,insan yaptikca birseyler yapasi geliyor degilmi?
bu aşamadan sonrası senin işin ben, ben kaportacımı zafer ustayı özledim.! boyacıdan camel tropy renklerine dahi baktım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.