Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,902

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

cok güzel diyecegim amma masraflardan korkuyorum.

pic015.jpg

gazi sezer' Alıntı:
berk diye bir arkadaş var istanbul'da defende sahibi kendisi, bir arkadaşı varmış 65.000 TL harçamış hala eksiklerim var diyormuş
biz bu gidisle bu arkadasida gecermiyiz ne nedersin ? biliyimde hazirlikli olayim. bora,nin dedigi gibi iyi satin almacisin da satin aldiktan sonra satin aldigin veya iyi is yaptirdiginida sonradan iyi kutlayansiniz.yani is ve parca ucuza aliniyor,yapiliyorda acisi sonra cikiyor..

pic009.jpg

pic011.jpg

pic023.jpg

08_150_300.jpg

Hamdi SEZER' Alıntı:
biz bu gidisle bu arkadasida gecermiyiz ne nedersin ? biliyimde hazirlikli olayim. bora,nin dedigi gibi iyi satin almacisin da satin aldiktan sonra satin aldigin veya iyi is yaptirdiginida sonradan iyi kutlayansiniz.yani is ve parca ucuza aliniyor,yapiliyorda acisi sonra cikiyor..
bora doğru söylemiş, bora'da çok istiyor defender ama bütcesi sınırlı motoru satmadan olmuyor şimdilik. İnsanlara dağıtsalar yaptırılmazı ve satılmaması koşulu ile kırıikkale'deki deffender'ları ne güzel olur land rover firması bizim gibi defender toplayanlara bir ayrıcalık yapmalı diye düşünüyorum.

Hamdi SEZER' Alıntı:
agir ol kardes,eve yeni geldim ,bu gidisle gece gündüz calisacagim.defender güzel olacakta ben cekisten düsecegim..
şimdi sana desemki benim haftaya bu defender'la işim bitiyor, bir tane daha al ve toplayayım sana çok saçma gelii,r hayır dersin hemen; bir düşün.! biri bej biri camel torpy rengi peş peşe

veh1.jpg

gazi sezer' Alıntı:
şimdi sana desemki benim haftaya bu defender'la işim bitiyor, bir tane daha al ve toplayayım sana çok saçma gelii,r hayır dersin hemen; bir düşün.! biri bej biri camel torpy rengi peş peşe
güzel söze ne demeli.!bu renkte cok güzel yakisiyor.renk cok, bu gidisle koleksiyon yapacgiz,arka arkaya gezip, telsizle sohbet ederiz.

Hamdi SEZER' Alıntı:
güzel söze ne demeli.!bu renkte cok güzel yakisiyor.renk cok, bu gidisle koleksiyon yapacgiz,arka arkaya gezip, telsizle sohbet ederiz.
yani.! alma izni çıktımı? bak düşünmesi ne güzel sana bir kıyak olsun bu resim bu adama komşu olmak istemezmisin.?

113-1357_IMG.jpg

gazi sezer' Alıntı:
bora doğru söylemiş, bora'da çok istiyor defender ama bütcesi sınırlı motoru satmadan olmuyor şimdilik. İnsanlara dağıtsalar yaptırılmazı ve satılmaması koşulu ile kırıikkale'deki deffender'ları ne güzel olur land rover firması bizim gibi defender toplayanlara bir ayrıcalık yapmalı diye düşünüyorum.
iste varlik icinde yokluk cekme diye buna denir.binlerce defender cürüyüp gidiyor,ver vatandasa degerlendirsin.harika düsünce.ankara,ya önersen diyecegim amma onlarin cok önemli isleri var, zamanlari yok.zaten onlara ucuk gelir.

Hamdi SEZER' Alıntı:
iste varlik icinde yokluk cekme diye buna denir.binlerce defender cürüyüp gidiyor,ver vatandasa degerlendirsin.harika düsünce.ankara,ya önersen diyecegim amma onlarin cok önemli isleri var, zamanlari yok.zaten onlara ucuk gelir.
dünya geneli bu kadar ilgilsii varken orada araçların çürümesi akıl alır gibi değil, land firmasına bir e-mail atayım firma yetkilisi olsam benim ürettiğiim yada adıma taşıyan bir aracı oarada öyle çürümesine izin vermezdim şu resme bak ya hapishaneye atılmışlar gibi.

IMGP1003.jpg

ben de fena oluyorum böyle görüncee sankı huzur evi gibii:((((( sahipsiz ihtiyarlarrr ölüme terk edılmişler

adrenalim' Alıntı:
ben de fena oluyorum böyle görüncee sankı huzur evi gibii:((((( sahipsiz ihtiyarlarrr ölüme terk edılmişler
bu konuda birşeyler yapılma ama ne? bilmiyorum.! benim çevremde tanıdığım 6 kişi var defender sahibi olmak istiyor ki ben bu tutkunun yeni farkındayım, düşünün turkiye geneli kaç kişi almayı düşünüyordur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR