gazi sezer
www.meroff.com
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
iç döşeme ile ilgili yorum yapmadın, nasıl buldun ?
iç döşeme ile ilgili yorum yapmadın, nasıl buldun ?
berk diye bir arkadaş var istanbul'da defende sahibi kendisi, bir arkadaşı varmış 65.000 TL harçamış hala eksiklerim var diyormuşHamdi SEZER' Alıntı:cok güzel diyecegim amma masraflardan korkuyorum.
biz bu gidisle bu arkadasida gecermiyiz ne nedersin ? biliyimde hazirlikli olayim. bora,nin dedigi gibi iyi satin almacisin da satin aldiktan sonra satin aldigin veya iyi is yaptirdiginida sonradan iyi kutlayansiniz.yani is ve parca ucuza aliniyor,yapiliyorda acisi sonra cikiyor..gazi sezer' Alıntı:berk diye bir arkadaş var istanbul'da defende sahibi kendisi, bir arkadaşı varmış 65.000 TL harçamış hala eksiklerim var diyormuş
agir ol kardes,eve yeni geldim ,bu gidisle gece gündüz calisacagim.defender güzel olacakta ben cekisten düsecegim..gazi sezer' Alıntı:ne yapsan yakışıyor bu arabaya harcadıkca harcayasın geliyor.
bora doğru söylemiş, bora'da çok istiyor defender ama bütcesi sınırlı motoru satmadan olmuyor şimdilik. İnsanlara dağıtsalar yaptırılmazı ve satılmaması koşulu ile kırıikkale'deki deffender'ları ne güzel olur land rover firması bizim gibi defender toplayanlara bir ayrıcalık yapmalı diye düşünüyorum.Hamdi SEZER' Alıntı:biz bu gidisle bu arkadasida gecermiyiz ne nedersin ? biliyimde hazirlikli olayim. bora,nin dedigi gibi iyi satin almacisin da satin aldiktan sonra satin aldigin veya iyi is yaptirdiginida sonradan iyi kutlayansiniz.yani is ve parca ucuza aliniyor,yapiliyorda acisi sonra cikiyor..
şimdi sana desemki benim haftaya bu defender'la işim bitiyor, bir tane daha al ve toplayayım sana çok saçma gelii,r hayır dersin hemen; bir düşün.! biri bej biri camel torpy rengi peş peşeHamdi SEZER' Alıntı:agir ol kardes,eve yeni geldim ,bu gidisle gece gündüz calisacagim.defender güzel olacakta ben cekisten düsecegim..
güzel söze ne demeli.!bu renkte cok güzel yakisiyor.renk cok, bu gidisle koleksiyon yapacgiz,arka arkaya gezip, telsizle sohbet ederiz.gazi sezer' Alıntı:şimdi sana desemki benim haftaya bu defender'la işim bitiyor, bir tane daha al ve toplayayım sana çok saçma gelii,r hayır dersin hemen; bir düşün.! biri bej biri camel torpy rengi peş peşe
yani.! alma izni çıktımı? bak düşünmesi ne güzel sana bir kıyak olsun bu resim bu adama komşu olmak istemezmisin.?Hamdi SEZER' Alıntı:güzel söze ne demeli.!bu renkte cok güzel yakisiyor.renk cok, bu gidisle koleksiyon yapacgiz,arka arkaya gezip, telsizle sohbet ederiz.
iste varlik icinde yokluk cekme diye buna denir.binlerce defender cürüyüp gidiyor,ver vatandasa degerlendirsin.harika düsünce.ankara,ya önersen diyecegim amma onlarin cok önemli isleri var, zamanlari yok.zaten onlara ucuk gelir.gazi sezer' Alıntı:bora doğru söylemiş, bora'da çok istiyor defender ama bütcesi sınırlı motoru satmadan olmuyor şimdilik. İnsanlara dağıtsalar yaptırılmazı ve satılmaması koşulu ile kırıikkale'deki deffender'ları ne güzel olur land rover firması bizim gibi defender toplayanlara bir ayrıcalık yapmalı diye düşünüyorum.
dünya geneli bu kadar ilgilsii varken orada araçların çürümesi akıl alır gibi değil, land firmasına bir e-mail atayım firma yetkilisi olsam benim ürettiğiim yada adıma taşıyan bir aracı oarada öyle çürümesine izin vermezdim şu resme bak ya hapishaneye atılmışlar gibi.Hamdi SEZER' Alıntı:iste varlik icinde yokluk cekme diye buna denir.binlerce defender cürüyüp gidiyor,ver vatandasa degerlendirsin.harika düsünce.ankara,ya önersen diyecegim amma onlarin cok önemli isleri var, zamanlari yok.zaten onlara ucuk gelir.
bu konuda birşeyler yapılma ama ne? bilmiyorum.! benim çevremde tanıdığım 6 kişi var defender sahibi olmak istiyor ki ben bu tutkunun yeni farkındayım, düşünün turkiye geneli kaç kişi almayı düşünüyordur.adrenalim' Alıntı:ben de fena oluyorum böyle görüncee sankı huzur evi gibii(((( sahipsiz ihtiyarlarrr ölüme terk edılmişler