Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,902
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

alanya3365' Alıntı:
gazi bey merhaba
elinize sağlık gerçekten güzel bi iş çıkartmışsınız allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin hayırlı olsun.
Hüseyin kardeş teşekkür ederim, bende ilk kez topluyorum araç abimin, mersin'e beklerim.

Etiketler

Merhaba gazi bey,
Afiyet şeker olsun.Yemeği hakkıyla yiyen adamı hem severim hem saygı duyarım.Öyle didikleyenle hiş işim olmaz.
Ömrünüz uzun olsun afiyetle yiyin.Yemek yakışır bazılarına.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba gazi bey,
Afiyet şeker olsun.Yemeği hakkıyla yiyen adamı hem severim hem saygı duyarım.Öyle didikleyenle hiş işim olmaz.
Ömrünüz uzun olsun afiyetle yiyin.Yemek yakışır bazılarına.
Kalın sağlıcakla.
teşekkür ederim, sisdağında kavurma ve rakı içmiş biri olarak,bir gün bir yerlerde hep beraber içmek dileklerimle.kendinize iyi bakın

gazi sezer' Alıntı:
sağol abi teşekkür, içmekten gezmekten parça almaya fırsat kalmadı, tekrar giitmemiz gerekiyor. :D ;D
almanyadan yeni bir defender getirseydim,daha ucuza sahip olurdum.defender parcasi satan dükkanlar kumkapi,yami toparlanmislar,oradan baska yerlere gitmeye zaman bulamadiniz.bu ne bicim bir is benim aklim almadi.bir parcaya 3-4 kisimi gidilir sizin oralarda.

neyse ic dösemelerden sonra siz biraz dinlenin.parca alma isini durdurun.böyle üst bagajlardan yapilsin desem,iflasimi ilan etmem lazim.ben gelince bu model yani alt zemini böyle saglam,yaptira biliriz herhalde.sanayide ustalarla zaman gecimenin tadini birazda ben cikarayim.bak nasil uygun fiyata yapiliyormus.

pic032.jpg

Hamdi SEZER' Alıntı:
almanyadan yeni bir defender getirseydim,daha ucuza sahip olurdum.defender parcasi satan dükkanlar kumkapi,yami toparlanmislar,oradan baska yerlere gitmeye zaman bulamadiniz.bu ne bicim bir is benim aklim almadi.bir parcaya 3-4 kisimi gidilir sizin oralarda.
işin aslı şöyle, istanbul'a gelmişken yapmadan dönme diye bilgiğim şeyleri önce yapalım dedik, ve öylede yaptık tam sinyal aklımıza geldi ucak sabiha gökçenden kalkacağı için anca yetişeceğimiz içiin ucağı kaçırmayalım dedik.

Hamdi SEZER' Alıntı:
neyse ic dösemelerden sonra siz biraz dinlenin.parca alma isini durdurun.böyle üst bagajlardan yapilsin desem,iflasimi ilan etmem lazim.ben gelince bu model yani alt zemini böyle saglam,yaptira biliriz herhalde.sanayide ustalarla zaman gecimenin tadini birazda ben cikarayim.bak nasil uygun fiyata yapiliyormus.
olanıda istanbul'da harcadık zaten para kalmadı, arka taraf çekyat gibi olacak yeri ve üst kısmı sana bırakıyoruz, sana beraber çalışacağın bir demirci buldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR