busrakacar
Yeni Üye
merhabalar karavanımızın Truma marka combısınden sıyah ve paslı su geldidiğini gördük neden olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar,merhabalar karavanımızın Truma marka combısınden sıyah ve paslı su geldidiğini gördük neden olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 643105
Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.. evet cihazımız yeni 5 aylık bir ürün. temiz su tankından alınan suyun renginin siyahlaşmıs olması bizi tedirgin etti.Selamlar,
Gördüğüm kadarıyla cihazınız yeni görünüyor.
Şayet eski bir cihaz olsaydı kontrol etmeniz gereken bir kaç unsuru şu şekilde sıralayabilirdim.
Su Tankı Kirliliği
Karavanınızın su tankı içinde biriken kir ve pas, suyun rengini etkileyebilir. Su tankınızın temiz ve düzenli olarak bakımını yapıyor musunuz?
Su Borularının Durumu
Karavanınızın içindeki su boruları zamanla aşınabilir veya paslanabilir. Bu boruların içindeki pas, suyun rengini etkileyebilir.
Kullanılan Hortum ve Bağlantılar
Kötü kaliteli veya paslı hortumlar veya bağlantı parçaları da suyun kalitesini etkileyebilir.
Borularınızı en son ne zaman kontrol ettiniz?
Cihazın Bakımı
Truma Combi cihazınızın içindeki su devresi veya ısıtma elemanları paslandıysa veya kirlendi ise, bu durum suyun kalitesini etkilemiş olabilir. Kontrol etmekte fayda var.
Cihazınızı daha önce kaç kere kullanmıştınız.Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.. evet cihazımız yeni 5 aylık bir ürün. temiz su tankından alınan suyun renginin siyahlaşmıs olması bizi tedirgin etti.