Ahmet340717
Yeni Üye
Aranıza yeni katıldım, önce biraz kendimden bahsedeyim; İsmim Ahmet, İstanbul doğumluyum,turizm sektöründen seneye emekli oluyorum. Karavanlara olan ilgim ilk olarak Antalya'da yaşarken başlamıştı. 2016 yılıydı, Konyaalti sahilde karavanlari gördüğümde arkadaşlarıma şunu demiştim "Aslında en güzel hayat işte bu,ilk bakışta ufacık bir yaşam alanı gibi gözükse de aslında koskoca bir yaşam alanları var." Tabi benimle kimse hem fikir olmamıştı. Gel zaman git zaman konuyla bazen uzaktan bazen yakından ilgilenmeye başladım. Karavan yaşamı özellikle hangi sebeplerden ötürü ilgimi çekiyor; Doğaya ne kadar yakın isem o kadar daha çok pozitif enerji alıyorum,kaldı ki doğada negatif yoktur. Yeni bir yer gördüğümde daha çok mutlu oluyorum. Örneğin yüksek katlı bir binanın içinde şehir manzarası ile uyanmaktansa, doğa içinde ki ufak bir karavan içinde uyanmak benim için daha mutluluk verici bir durum. Karavan daki yaşam alanı darlığına katılmıyorum. Stüdyo dairede oturdum ve bana hiç ufak gelmedi, hatta kullanmadığım alanlar bile vardı. Evde aynı anda iki lamba yakmam,eğer gün aydınlığı var ise lamba mümkün mertebe yakmam ve buna ihtiyaç da duymam. Musluğu asla gürül gürül su akacak şekilde açmam. Uyandığımda en kısa sürede evden çıkmak isterim, duvarlar ve tavan beni boğar. Karavanda uyandığınızda, iki üç adım sonrası doğa, farklı bir peyzaj. Hayata bakışımıza göre karavanda yaşam bir çoğumuz için daha mutluluk verici ve haliyle daha konforlu, en azından bence. Kısmet ise belki bu sene ama olmadı seneye emekli olunca fiilen de aranıza katılacağım. Şimdilik araç konusunu irdeleyorum (motokaravan).