Arkadaslar merhaba adim erdem istanbul pendikte yasiyorum polis memuruyum meslegimin ilk 6 yilini oxel harekat biriminde yaptim ve bu 6 yil boyunca defenderin her cesidine bindim.
Hic bir zaman kendime ait bir defenderim olmadi ama meslegim geregi kensine ait bir defenderi olan insandan fazla defender kullanmisimdir bundan eminim.
Hobi olarak arac motor mekanik elektrik ne olursa olsun asiri ilgi alaka sahibiyim. Sanayilere gitmem kendi evimin altinda kendi kendime patlak ampul degisiminden tutun segman gomlek degisimine kadar herseyi kendim yapabiliyor ve bundan asiri zefk aliyorum kisaca tamir hastasiyim.
Artik ozel harekatta degilim gonullu olarak bransimi degistirdim son bir yildir defendere binemiyor hatta dokunamiyorum
Defender almaya niyetlendim dizel benzinli farketmez motoru bitik mitik farketmez mekanigi onemsiz herseyini evin altinda kendim yapabilecek kadar cesaret ve hirdavata sahibim sadece kaporta hatlarini ve fiyatini onemsiycem.
Uc dort aydir malum sitelerde butceme uygun defenderleri takip ediyorum acelem de yok pusudayim.
Burdan tanismak ortaminiza girmek istedim.
Hepinize selamlar.
Özlem gidermek isterseniz yerim Esenler Tekstilkentte a-20 blok no:31 ist 1997 0544 331 93 45 bitlis özel harekattan çıkma 300tdi defender im var çayda mevcut beklerim