Ynt: Mercedes G Serisi
silpagarli, merhaba. biraz yogun oldugum icin cevap veremedim..... arac iy ya,,, cok iyi ! ama ilginc... 463 optik var,birde koltuklar farkli galiba.sen bize ic resim atsana lutfen.acaba onceki sahibi kimdi??
lpg iyi secim bence.,ama makine iyi durumdaysa tabii. bence iyi olur. yan aynalari benim cabrioda gorebilirsin. orijinal 460 aynalardan biraz genis ve arkalari yuvarlak gelir,daha hos ve ruzgari avlayip kapanmazlar
lpg'de romano cok cok iyi bir isim

ingilterede cok iyi bir lpg sirketi var, sahipleri italyan ve turk. ismi ibrahim. BATTERSEA AUTOGAS olarak google tikla karsisna cikar. adamlar lpg'de tam uzman. ML 63 AMG'ye sirali sistem takmis,inanilmaz....selamlarimi soylersin, sana iyi akil fikir verir eminim.
S den SA'ya gecmek hic normal degil,hic duymadim dogrusu ??? bunu baktir, bende bir arastirayim. olsa olsa vitesin sustasi nda gevseme olabilir. cok ilginc. S den SA'ya rahat girer,cikarmi kardes?
cenk, lpg'nin markasi cok onemli. senin kayis meselesini cozemedim

lpg ile ilgili olmasin senin aracin daha iyi gitmesi. lpg'nin can damar duzgun elektrik sistemi; spark'lar ngk iridium olmasi sart ! spark kablolari arac yasindaysa degistir, distributor kapagi, ve rotor kolu yenilensin.
selamlar hus55.