Mercedes G Serisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sılpagarlı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,441
Ynt: Mercedes G Serisi

hüseyin abi ben vanların yan aynalarından buldum ama olmadı, özellikle hangi model aramalıyım selamlar

silpagarli, merhaba. biraz yogun oldugum icin cevap veremedim..... arac iy ya,,, cok iyi ! ama ilginc... 463 optik var,birde koltuklar farkli galiba.sen bize ic resim atsana lutfen.acaba onceki sahibi kimdi??
lpg iyi secim bence.,ama makine iyi durumdaysa tabii. bence iyi olur. yan aynalari benim cabrioda gorebilirsin. orijinal 460 aynalardan biraz genis ve arkalari yuvarlak gelir,daha hos ve ruzgari avlayip kapanmazlar ;)

lpg'de romano cok cok iyi bir isim ;) ingilterede cok iyi bir lpg sirketi var, sahipleri italyan ve turk. ismi ibrahim. BATTERSEA AUTOGAS olarak google tikla karsisna cikar. adamlar lpg'de tam uzman. ML 63 AMG'ye sirali sistem takmis,inanilmaz....selamlarimi soylersin, sana iyi akil fikir verir eminim.

S den SA'ya gecmek hic normal degil,hic duymadim dogrusu ??? bunu baktir, bende bir arastirayim. olsa olsa vitesin sustasi nda gevseme olabilir. cok ilginc. S den SA'ya rahat girer,cikarmi kardes?

cenk, lpg'nin markasi cok onemli. senin kayis meselesini cozemedim :eek: :D lpg ile ilgili olmasin senin aracin daha iyi gitmesi. lpg'nin can damar duzgun elektrik sistemi; spark'lar ngk iridium olmasi sart ! spark kablolari arac yasindaysa degistir, distributor kapagi, ve rotor kolu yenilensin.

selamlar hus55.

Abi farlar benimde dikkatimi çekti, 463'ünkülerle değiştirilmiş galiba panjurda yeni. Aracın iç resimlerini de görürsek daha aydınlatıcı olur.

Kayışlar sıkıldığı zaman enjektrölerde değişti :smiley: çekişdeki iyileşme muhtemelen ondan kaynaklanıyor.

Abi bir de yine gezenbilir üyesi başka bir arkadaşımızın arabasında ağır arazi vitesine çok zor alınıyordu, hatta kendi kendine ağır arazinden boşa atıyor tekrar ağır arazi vitesine atmak istediğimizde şanzumandan ses geliyordu. Bunun nedeni ne olabilir ve bu problem nasıl düzeltilebilir?
Abi spark dediğin buji de, rotor kolunu anlayamadım?

Görüşmek üzere....

hus55' Alıntı:
S den SA'ya gecmek hic normal degil,hic duymadim dogrusu ??? bunu baktir, bende bir arastirayim. olsa olsa vitesin sustasi nda gevseme olabilir. cok ilginc. S den SA'ya rahat girer,cikarmi kardes?

cenk, lpg'nin markasi cok onemli. senin kayis meselesini cozemedim :eek: :D lpg ile ilgili olmasin senin aracin daha iyi gitmesi. lpg'nin can damar duzgun elektrik sistemi; spark'lar ngk iridium olmasi sart ! spark kablolari arac yasindaysa degistir, distributor kapagi, ve rotor kolu yenilensin.

selamlar hus55.

aracın içi de böyle

IMG_0683.jpg

VIN 460.239...kasa numarası buradan araç hakkında fikir sahibi olabilirsiniz, araç şu anda böyle değil tabiki ;D daha sonra başka rsimlerde eklerim

IMG_0686.jpg

arkadaşlar usta benim arabada getrag şanzuman var dedi acaba bu orjinal mi yoksa sonradan mı uygulanmış ne dersiniz, resimdeki aynalar sayesinde muayeneden geçtik ;D

SNC00079 (2).jpg

Hüseyin abi 5 viteslerin hepsimi getrag, yoksa nerden anladın getrag olduğunu...

hus55' Alıntı:
kardes, senin ismin ne ya,,,bir yaz sana avatar bilgilerine..

5 speed getrag original,yuzde bir milyon ;)

aynalar ise tam rukus :mad: muayeneyi gectin madem, hemen sok

cenk,ilk uretim 460 seri G'ler hep 4 vites'di. daha sonra getrag 5 vitez opsiyon oldu. aslinda 4 vites daha saglam diye bilinir G aleminde...

getrag mercedes'de ilk olarak 1983 yilinda 190 2.3-16'da kullanima baslamis,[ 1 geriydi, iki ileri.]

selamlar..

Çok teşekkürler Hüseyin abi, benim aracımda 5 vitesde ondan merak ettim, demekki benimki de getrag. Vites çok dişli ve geçişleri sorunsuz, şahsen ben çok memnunum.

Merhaba Hüseyin abi, merhaba Cenk
bende bu şanzumandan var eğer birilerine lazım olursa aklınızda olsun depoda duracağına birisine faydası olsun.

Merhaba Cem Bey,

Aklımızda olsun illa ki aracın şanzumanında problem olan veya 5 vitese çevirmek isteyen biri çıkar, size yönlendirelim...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Hamdi TURAN

SON KONULAR

Geri