Mercedes G Serisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sılpagarlı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,512
Ynt: Mercedes G Serisi

abdullah, sen bana vin numarasini yolla bir arastirayim. birde, bak bakalim bonnet't acinca karsi da plaket'de puch armasi varmi?

dedim ya sana, onceki sahibi cok merakliydi. bence o armalari kendi takmis olabilir. avrupada satiliyor. industrytools24'da var mesela.

aracin stop etmesi ilginc ! yapmamasi lazim yokus cikarken. hava cekiyor bir yerden... benzin az derken, ne kadar az kardes?

hüseyin abi bonnet nedir anlayamadım, benzin çok azalmıştı, bayırda durduk tekrar kalkmadan araç stop etti, sonra benzin aldık aynı işlemi tekrarladık problem olmadı, ayrıca vin : 43023917901042

bir hata var abdullah. vin'i nerden okudun?

ac gaboyu,geri devir on cam'in ustune. bas on tampona ve one egil, karsida bulunan plaketin uzerindeki numarayi sen oku biri yazsin ;)

hüseyin abi işte vin ;)

VIN.jpg

TAŞKIN' Alıntı:
Rize de şu an iki siyah, bir kahverengi araç var.siyahların biri benim 86 model 280 ge, diğeri 2008 320 cdı. kahverengi olanıda 87 230 ge.zaman zaman beraber geziyoruz.sizinde aramıza katılmanıza çok sevindim. iyi bir tercih yapmışsınız. Tanışmak dileğiyle kalın sağlıcakla...

Bir tanede 25 inde geliyo haydi hayırlısı... :smiley: Taşkın abi sen şu RCU 06 mısın?

doğrudur...RCU 06 bende...aramızda bir mercedes g daha olmasına sevindim...arabada güzel oluyor...cantlarda değiştimi çok iyi olur...Allah kaza bela vermesin...hayırlı geziler... selamlar

G amabeninkinde diff locklar yok :( çok mkafama takılıo bulucaz artık biyerden.Taşkın abi buarabalara bizim oralardan parça bulunabiliyormu? trabzon rize falan?

selamlar hüsein abi.Gelmesine gelioda bana da bu arabadan piyangodan çok şey geldi:(

Artık önümüzdeki maçlara bakıcaız abi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR