Zannımca forumu bile 2 gün yazılamaz hale getirdi
.
Süleyman bey,
sanırım temennimizin gücünün, forumu teknik olarak sekteye uğrattığı fantezisinden çok, duruma gönderme yapıyor olmalısınız ?
Beni düşündüren nokta ise, foruma yazılamamasından çok şu an itibari ile 2400 üzeri okunan bu başlığa bırakın yeteri sayıda kısa da olsa bir cevap yazılmasını, nedense belirgin şekilde bir “beğen” tıklamasından bile imtina edilmesi.
Kısaca başların çevrilmesi...
Sıfatını sizin takdirinize bırakıyorum.
Yazı, aklım ve kalbimle bizim için görevde olan evlatlarımızın yanında olduğumu ve onlar için kaygılandığımı belirtmenin dışında tek bir kelime bile içermiyor.
Günümüzün sosyal atmosferinden soyutlamadan düşünürsek, cevap olarak sanırım iki olanak var. Cümlem ya bir gönderme olarak algılandı, ya da onaylanmayan bir savunma politikasının gereği, susma tercih edildi.
Her iki sebep de sonuçta evlatlarımızdan en ufak bir imayı bile esirgeyerek durumlarına duyarsız kalmamızı gerektirecek değerde değil.
Bence olmamalı da.
Bu, onlara layık değil !
Umarım bunu kendim için utanılacak bir durum olarak sıfatlandırmam yadırganmaz. Yani kimseyi töhmet altında bırakmadan kendim için söylemek isterim ki, böyle bir temenni için onlarla arama başka sebepler koyup, evlatlarımıza başımı çevirmeyi kendime yediremezdim.
Zaten böyle birşey bizim geleneklerimizde de yok !
Yazdığımız yazıların beğeni almasından hoşlandığımızı sanırım saklamaya gerek yok. Fakat evlatlarımıza kaygıdan başka hiçbirşey içermeyen bu mesajın bu ilgisizliğe muhatap olması, şahsımla ilgili olmayan başka bir kalite içeriyor ve yılgınlığım ınanın kıyaslanmaz derinlikte.
Forumun her çeşit günlük politika, hatta göndermelerinden (?) bile uzak kalmasını, bazen yanlış anlamalara maruz kalsam da, her zaman destekledim.
Olur da bu yazdıklarıma ilave ihtiyacı duyarsanız, lütfen ama lütfen bu nokta özellikle dikkatinizde bulunsun.
Hatta forum kurallarından ziyade en azından
evlatlarımıza saygı açısından..
Onlara söyleyecek birşeyleri olduğunu düşünenler de burada umudla bekleniyor..
Çekinmeyin başlık benim değil, aslında onların !...
.