MayısTosBöce YolDa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 336
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,993

mayıstosböce

An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Yer
Adabazar
Nedense bana, şu an yaşadığım duygular Orhan Veli nin konuyla alakası çok olmasa da ''bilmezler yalnız yaşamayanlar,yalnızlık nasıl kor insana''dizesini hatırlatıyor,anlamak ,yalnızca yalnız yaşayanlar bu duyguyu anlar.İşte şimdi yazdığım cümleleri en iyi anlayacaklar siz burada ki dostlarım olduğunu biliyorum.
Dün akşam saat 5 itibarı ile bir tane vw t5 sahibiyim dün niye yazmadım derseniz(bizde bu olaylar daha başlama aşamasındayken söylenir) bende bilmiyorum,belkide rahatlamadan.

Bu pazartesiden beri bu araç ile uğraşıyoruz,birşeyi çok isterseniz bir sorun çıkacak diyede beklemeye başlarsınız(eşime bile bir kere belki yüksek tavan bir araç alabiliriz diye söyledim ama sonra hiç birşey söylemedim),ben genelde bu tarz olaylarda hiperaktif bir insana dönüşürüm,bunun nedeni bazı şeyleri tutkuyla severim,birisi uygun ortam olduğunda,hadi 2 gün sonra nepal e gidelim dese niye yarın gitmiyoruz derim,benim için gezmek,yeni bir yerde olmak böyle bir duygu.Şimdi bu tutkumu daha da zenginleştirip kolaylaştıracak bir araca bu kadar yaklaşırken bir aksilik çıkacak diye bekliyordum,bunun içinde neden de vardı ,aracı satan kişi(çok kibar ve düzeyli birisiydi) yanlızca küçük bir mebla yüzünden aracı satıyordu ve bu borcunu ödemesi halinde aracını satmak istemiyordu,bu aracı kendine ofis yapmak için almış,ön koltuğunu çiftliden tekliye 180 derece dönerliye çevirmiş,bütün bakımlarını yapmış olarak serviste bekletiyordu.Aracın cuma günü alma aşamasında da bir sürü sorun çıktı araçsız gelmişlerdi ve plakaları getirmemişlerdi, hoş bizde bilmediğimiz için söylemedik ,sonradan işin çok uzamasına neden oldu,,,,,
ama ne olduysa akşam üzeri saat 5 civarı istanbuldan aracı bizim çalışma arkadaşımız getirdi o getirene kadar da biz araç sahibiyle boğuşup durduk.

Ben araç işyerinin önüne yanaşınca hemen fırladım dışarı ama kendimi tuttuğumu zannedip soğuk kanlı olduğumu zannediyorum meğer biraderler beni gösteriyorlarmış,birde çalışma arkadaşlarımızdan biri'' Bülent bey evlendiğiniz gün mü,yoksa bugün mü sizin için daha önemli'' diye sorunca ben yalnızca kendimi kandırdığımı farkettim :smiley:

Aracı vergisinden dolayı karavana dönüştürmeyeceğim ama arkaya yatak olan bir koltuk,en arkaya benim connect teki gibi bir portatif çekmeceli sandık,belki eskisini değiştirip kullanırım.Portatif lavabo ve ocak olan westfalia tarzı bir sistem hemen koltuğun yanına(biraz uzun gezilerde kullanmak için).Aracı gerçekten hem işte hem haftasonu gezileri için almak istemiştim(belki 5 seneyi doldurunca ve başka araçlar alırsak karavan) ama araç gelmeden bu fikir değişmeye başladı gelincede hiç şansı kalmadı araç hemen himayeme geçti zaten biraderler o gelmeden senin özel aracın olsun demeye başladılar.

Şimdi ki fotoğraflar o an dan değil bu sabahtan ,çok sevdiğim ve bu araca benim kadar sevineceğini bildiğim bir abimizin yanına gittiğimizde çektiği fotoğraf,fotoğrafa bakınca acaba dün akşam ilk geldiğinde suratım nasıldı diye çok merak ettim.
[attachment=1][attachment=2]

Bu gün ilk kısa gezime çıktım,niye burada bu konuyu açtığımı da söylemek istiyorum.Ben bu karavan bölümünün daha gezi ağırlıklı bir site olması gerektiğini düşünüyorum.Evet bence ''benim karavanım'' dan ziyade benim yolum,benim gezilerim,,,olmalı diye düşünüyorum.Bizler daha çok araçlarımıza odaklandığımızı,araçlarlarımızı aldıktan sonra yada yaptıktan sonra aynı hızı gezilerimize yansıtmadığımızı düşünüyorum,bu bir yanılgı olabilir ama benim düşüncem bu.Sizlerde bu fikirde iseniz o zaman yaratıcı sevgili moderatörümüzde yaratıcılığını konuşturarak uygun bir yer düşünür.

Kimseyi rahatsız etmeyeceğini düşünerek ben artık gezilerimi ,aracımda ki değişiklikleri,yapacağım gezileri, bu benim sayfamda(mayıstosböce yolda) yazmayı düşünüyorum.

Bugün arkadaşımın kelimenin tam anlamıyla dağ başında elektrik olmayacak ve suyu sonradan olacak bir yerde yaptırdığı evi ve bahçesini görmeye gittik muhteşem bir manzara,yandan görünen bir sapanca gölü,

[attachment=5]

[attachment=3][attachment=4]

DSC06-1.jpg

DSC06824.jpg

IMG_0135-1.jpg

IMG_0133-1.jpg

IMG_0137 (2).jpg

Etiketler
Ynt: MayısTosBöce YolDa

Birkaç saat arayla ikinci kez sevindim; ilki Ünal Hocam (emekli balıkçı) uğramıştı bugün, ikincisi de senin T5 haberin. İnan çok sevindim Bülent...

Bizim yönetim, VW ağırlıklı oldu bu arada belirtmeliyim. Ben de çok beğeniyorum bu yüksek tavanları ama sizlere göre zamanımız daha çok olduğu için, hacmi yüksek araçlara ilgimiz yöneliyor ister istemez.

Hem günlük yaşamda, hem de gezilerde (kamplı kampsız) çok özellikli bir araç bu. Konforunu söylemeye gerek yok sanırım. Emekli oluncaya değin, (belki de emeklilikte bile) iyi bir seçenek...

İyi gezilerde, kamplarda güle güle kullanın e mi?.. :D

Cavid Sezen

Az önce 15 günlük turdan dönüp eve girdim...

Lapseki-Bandırma arası çok gerdi gece gitmek...

Karayollarının öyle böyle değil baya kulaklarını çınlattım... :mad:

Neyse, erken dönmüşken bari foruma bakayım derken bu topiği gördüm...

İnan nasıl sevindim anlatamam...

Tam da hedeflediğim hamleyi yapmışsın hocam...

Güle güle kullanın...

Bence harika bir iş başarmışsın...

Hakikaten nasıl mutlu oldum anlatamam...

Her şey gönlünüzce olsun, her daim keyfini sürün T5 in...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim,

Evet Cavid hocam ortalık yavaş yavaş VW ci olmaya başladı,bir bus şenliğine gittim VW ci oldum :smiley: Bu benim transporterla ilk tanışmam değil t5 ilk çıktığında almıştık ama o zaman gezenbilir yoktu,benim gibi hafif tatlı bu karavancı grubuyla tanışmamıştım,şimdi yüklediğim anlam daha farklı.Samimi ifadelerinizden dolayı size tekrar çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun Bülent, sonunda "mayıstosböce"ni ev sahibi yaptın, şimdi gitarı bırakıp biraz çalışmak lazım....

Bulent super bir haber bu.
Cok sevindim. En kisa zamanda kutlayalim. Sucuklar benden bu sefer. Gule gule kullanin.

Kardeşim Bülent, yeni aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Umarım nice mutlu seyehatlere vesile olur.

Bülent oyuncağını güle güle kullan,detayları daha sonra öğreniriz nasıl olsa.

mayıstosböce' Alıntı:
Bu gün ilk kısa gezime çıktım,niye burada bu konuyu açtığımı da söylemek istiyorum.Ben bu karavan bölümünün daha gezi ağırlıklı bir site olması gerektiğini düşünüyorum.Evet bence ''benim karavanım'' dan ziyade benim yolum,benim gezilerim,,,olmalı diye düşünüyorum.Bizler daha çok araçlarımıza odaklandığımızı,araçlarlarımızı aldıktan sonra yada yaptıktan sonra aynı hızı gezilerimize yansıtmadığımızı düşünüyorum,bu bir yanılgı olabilir ama benim düşüncem bu.Sizlerde bu fikirde iseniz o zaman yaratıcı sevgili moderatörümüzde yaratıcılığını konuşturarak uygun bir yer düşünür.

Kimseyi rahatsız etmeyeceğini düşünerek ben artık gezilerimi ,aracımda ki değişiklikleri,yapacağım gezileri, bu benim sayfamda(mayıstosböce yolda) yazmayı düşünüyorum.

''mayıstosböce yolda'' fark yaratacak çünki hem teknik bölümde hem kısa geziler bölümünde yazılanları tek sayfada birleştirmek güzel fikir Cem tatilden
dönünce yorumunu alırız.

insel' Alıntı:
Cok sevindim. En kisa zamanda kutlayalim. Sucuklar benden bu sefer. Gule gule kullanin.

İnsel gezi daveti yapıyor sanki cevap bekliyoruz Bülent.

Bülent bey çok güzel bir haber veriyorsunuz. inanın kendim almışcasına sevindim. Daha dün eşime aynısını gösterip "bak gelecekteki karavanımız" demiştim. Hayallerinizi hep yaşayabilmeniz dileğiyle...

Güle güle kullan Bülent hayırlı olsun.
Forumda sanırım artık mikro kamper kalmadı.

Zamanı dolunca sen onu kolayca kampere çevirirsin. :smiley:

atiladi' Alıntı:
Hayırlı olsun Bülent, sonunda "mayıstosböce"ni ev sahibi yaptın, şimdi gitarı bırakıp biraz çalışmak lazım....

Atilla hocam ipi tutulan tazı gibiyim ama işlerden zor fırsat buluyorum.Artık en azından haftasonlarını garantilemeye çalışıyorum.

drares' Alıntı:
Bülent bey çok güzel bir haber veriyorsunuz. inanın kendim almışcasına sevindim. Daha dün eşime aynısını gösterip "bak gelecekteki karavanımız" demiştim. Hayallerinizi hep yaşayabilmeniz dileğiyle...

Çok Sağolun,bende hayalimde ki karavana ulaşıncaya kadar bu yeter diyorum.

fsirin' Alıntı:
Güle güle kullan Bülent hayırlı olsun.
Forumda sanırım artık mikro kamper kalmadı.

Zamanı dolunca sen onu kolayca kampere çevirirsin. :smiley:

Ferhat bence microkampırlar bitmesin,gördüğüm kadarıyla formda yeni yeni arkadaşlar oluyor,onlarda bizlerden görerek cesaret alıyordu şimdi insanlar karavanım yok diye düşünüp geri planda durabilirler.Oysa Cem ve ben hemen hemen her geziye onlarla katıldık hem Cem 3 kişi.

güngör' Alıntı:
insel' Alıntı:
Bulent super bir haber bu.
Bülent oyuncağını güle güle kullan,detayları daha sonra öğreniriz nasıl olsa.

''mayıstosböce yolda'' fark yaratacak çünki hem teknik bölümde hem kısa geziler bölümünde yazılanları tek sayfada birleştirmek güzel fikir Cem tatilden
dönünce yorumunu alırız.

İnsel gezi daveti yapıyor sanki cevap bekliyoruz Bülent.

:smiley: Evet İnsel damardan girmiş zaten bu hafta sonu AVD cilrin gezisine katılmayı düşünüyorum,herhangi bir VW hareketi olsun İnsel olmasın olurmu,orada onunla görüşürüz.Ben orada kalmama,gitmeme ihtimalim bile olsa Derya ile size uğramayı düşünüyoruz Levent hocam,nasip yeni oyuncağa denk geldi.

Bu vesile ile diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum.

Bugün plaka işlemleri bitiyor araç ile ilgili planlarım hemen hemen belli,bir kamp olsun orada arkadaşlara danışıp şekillendireceğim.

Bülent yeni farkettim, çok sevindim. Güle güle kullan. Allah kazasız belasız güzel geziller nasip etsin. Yakında bir ortak gezide kutlayalım.

aslanahmet' Alıntı:
Bülent yeni farkettim, çok sevindim. Güle güle kullan. Allah kazasız belasız güzel geziller nasip etsin. Yakında bir ortak gezide kutlayalım.

Hakan forumda bir sen microcamper kaldın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR