Ynt: Mayıs Likya Yolu
Teşekkürler bilgiler için, olabildiğince açıklamaya çalışayım durumlarımı.
1- Evet biraz geç kaldım farkındayım fakat iş durumlarım nedeniyle en erken ancak bu zamanlar gidebiliyorum ve eylül ayları da izin almam çok kolay olmuyor. Sıcak olacağı için biraz önlem aldım aslında, iyi bir soğutucu yeleğimiz ve soğutucu tasmamız var köpeğim için. Bunların haricinde illaki şuraya şu günde geleceğiz gibi bir zorlamamız yok mümkün olduğunca dinlenerek ve susuz kalmayacak şekilde gideceğiz.
2- Ruffwear ile temasa geçtik fakat şu anda Türkiye satıcılarının elinde istediğimiz beden bot yok ve en erken Haziran ayında ellerinde olacakmış onun yerine Ruffwear botlarına epey benzer, replikası olarak geçen Trixie markasının Walker Active botları ile gideceğiz.
Bahsettiğim şekilde, bizim bu sene için en uygun zamanımız bu köpeğimi de çok zorlamadan bu deneyimi yaşayalım istiyoruz, çok zorlandığı yerde de gerekirse yarıda bırakırım yürüyüşü sorun değil. Bundan önceki uyarıların için çok teşekkür ediyorum. Bunlar haricindeki pratik bilgiler için deneyimlerini paylaşmanı merakla bekliyorum.