Tekrar merhaba,
Mayıs ayı gibi ben de ilk karavanımı almayı planlıyorum.
Trafik denetimleri, ruhsat vb. konusunda problem çıkartmayacak, gerçekten 750 kg altı, O1 tip onay belgesine sahip, makul bir model bakıyorum. 2 kişi için en temel ihtiyaçları karşılayacak bir donanım yeterli. Ağırlık sınırı içinde kalabilmek için bazı mobilya ve aksesuarlardan fedakarlık yapabilirim.
İthal ürünler içinde bu kriterlere uyan modeller bilen varsa paylaşabilirse memnun olurum.
Bugün telefon ile May firmasını arayarak aklıma gelen sorularımı paylaştım.
Sağolsun Orhan Bey, mümkün olduğunca yanıtlamaya çalıştı ve görmek için davet etti.
Telefonda çok detaya giremesek de, iletişimi ve yanıtları tatmin edici idi.
Ancak 750 kg altına nasıl inilebildiğini yerinde görüp teyit etmek önemli olacak.
Zira, çok benzer olan Adria Action 361 modeli döşeli hallerinin 920 kg civarında olduğu belirtiliyor.
En yakın zamanda bir fırsat bularak gidip görmek istiyorum. İzlenimlerimi burada sizlerle de paylaşıyor olurum. Tip onay belgesi, komple AL-KO şasi ve aksesuarları kullanımı ve makul malzeme/işçilik kalitesi olmazsa olmazlarım arasında.
Bu arada tip onay belgesiyle ilgili olarak, bu belge taşıyıcı şasi/römork için mi düzenleniyor, yoksa şasi/römork + üzerindeki karavan ve içindeki aksesuarlarla birlikte mi tip onayı veriliyor? Bu konuda detay bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.
Selamlar,