mhtackl
Yeni Üye
evet boş olarakway çok iyi, kantara su deposu boş olarak mı çıkartıldı?
evet boş olarakway çok iyi, kantara su deposu boş olarak mı çıkartıldı?
Merhaba aklıma geldi de sormak istedim. Aküsü varmıydı aldığınızdaevet boş olarak
teşekkür ederimÖncelikle karavanınız hayırlı olsun. Güzel keyifli geziler dilerim.
May karavan bu ağırlıkta 2 yetişkin 2 çocuk için uygun karavan yapmış demek. Çok mutlu oldum. 4 kişilik 750 Kilo altında sanırım bir de güney karavan var. Seçeneklerin artması oldukça sevindirici. Boyunun da cok uzun olmaması gezilerde epey bir özgürlük sağlar diye düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam etmeniz ümidiyle.
Keyifli geziler dilerim
Söylediği fiyat nedir acaba ???Ben fiyat/performans dengesine inandim ve ciddi alıcı olarak firma sahibiyle telefonda görüştüm. Samimi ve yardimsever bir dille çalişmalarindan bahsetti sağolsun. Ancak söylediği fiyatin 23 binlerle alakası yok. Ben de hayallerimi başka baharlara ertelemek zorunda kaldim.
Kesinlikle hakli,daha fazlasını bile yapabilirdi bu şartlarda. Benim bütçemin üstüne çikti ama hala resimlerine bakmak, hayal kurmak bile güzel. İnşallah isteyen herkese nasip olur da sağlıkla keyifle kullanırız.Şu anki fiyatı 30 bin
O1 belgesi almak için ayrıca 2 bin tl isteniyor
Orhan ustayla bende konuştum
Artan döviz kurları nedeniyle kullandığı tüm malzemelerin,özellikle de alko alt yapı fiyatları iki katına çıkması nedeniyle bu fiyatın altında satarsa zarar edeceğini belirtti
Bence haklı
Geçen yıl 57 bin tl ye aldığımız renault clio aracın sıfırı 118 bin tl ye çıkmış
Malesef ekonomik durumlar kötüye gidiyor
Diğer bütün karavan üreticileri de artış yaptı
Yapmak zorundalar
Herşeye rağmen may 3.60 halen var olan yerli karavanlar içinde bence hala en iyi seçenek
@AKMühendis böyle düşünmez ama
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karavanınız hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımızaAğırlık konusunda %10 fazla çıksa da sorun olmuyor,hız limitinde olduğu gibi
Yani 825 kg yi geçmediğiniz sürece sorun yok
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi