Ben bu ustaların işine akıl sır erdıremıyorum zaten elektırıkcı usta volant dişlisi bunu yapıyor marşta sıkıntı yok ama benım usta'da elektirikçiye suç atıyor! sacma sapan iş... Bende sıkıldım artık 1haftadan daha fazladır sanayıdeydım bıraktım cıktım artık arabanın marş harıka bırkerede alıyor ama iş oraya gelınce cayklıyor bununla yaşamayı ögrenıcez artık...(
volant dişlisini kendım ve ustada dahıl beraber kontrol etık ne diş kırıgı nede başka birşey vardı parcada sorun yoktu.ttogan' Alıntı:Volant ve marş dişlilerinden eminseniz marş motoru diyecem ama ?!?
Marşta problem olsa burç yada rulman varsa onlarda da olabilir.
Ekseninden kayıyordur diyecem ama bir kere bozulsa hep yapar.
Kömür desem gittikçe artan bir sorun oluşur,itince düzelmez.
Dört kömürlü olsa birinin lehimi atsa desem marş ağır döner.
Benim aklım buraya kadar yetiyor,dişli diyorum ve tıkanıyorum.
Ha bir de akünüzün eski olup üç dört defa sonra güç kaybı ???
Freelander arkadaşımız da ilk mesajında bahsetmişti.
Bu sorun,şehirde sizi az üzer ama arazide ters bir yerde çok canınızı sıkabilir.
Bence başında durun gözünüzle dişlilerin tam,yerinde ve düzgün olduğunu görün.
Akabinde biraz da sizin yönlendirmelerinizle sonuca ulaşmaya çalışın.
Kolay gelsin.
bayhako' Alıntı:cevapınız için teşekkürler cayk sesınden sonra marş almıyor yanı cayklamaya devam edıyor vitesi 5 takıp debriyaja basmadan hareket edınce tekrardan marş yapınca calısıyor.. ustalar isyan eti mlsf....
Bunun başka türlü izahatı varmı?
Aman abim ya öyle bişey olmamıştır insallah volant dişlisi sökmek demek motordu sanzumandı eyvah diyorum )sakyuz' Alıntı:İlk seferde dişlinin kırılmasına sebep olan problem çözülmediyse yeniden kırılmış olabilir (tamamen spekülasyon tabi bu).