msmt' Alıntı:Elektrikli vinci olmayan araçlar için manuel bir yapı olması şart bence.
3-4 ay önce bu aletten aldım. 3 ton kapasiteli.
[attachment=1]
60tl gibi bir rakama aldım Ankara'da. Birkez kullandım, deneme amaçlı. 2 adet strapt almıştım, arasına bağlayarak 20-25 derecelik eğimde aracı 1 m kadar çektim. Aracım 5 kapı virata, 1300-1400kg kadardır sanırım. Uzun sürüyor ama iş görüyor. Hiç yoktan iyidir. Hafif bir alet, çokta yer kaplamıyor. Hendi halatı 2m kadar açılıyor, çok yeterli değil, 2 strapt edinmenizde fayda var.Herdaim araçta bulunduruyorum.
Hırdavatçılarda bulabilirsiniz Ankaralı olmaya gerek yok İzmit sanayisinde aynısından buldum ama bana çok zayıf göründüğünden almadım malum defender 2050kgserkan35' Alıntı:Ankarada olsak iyi olcak aynı sıkıntıyı tavan bagajındada yaşamıştım neyse ,Bakcaz izmirde de vardır belki,
yunus bager' Alıntı:Hırdavatçılarda bulabilirsiniz Ankaralı olmaya gerek yok İzmit sanayisinde aynısından buldum ama bana çok zayıf göründüğünden almadım malum defender 2050kg
ozcour' Alıntı:Bu aletin yatayda çalışması bir tehlike yaratmaz di mi?
lokosit' Alıntı:Bu çektirmenin 4 tonluk olanından bende de var. aracım 2 ton ağırlığında ve çamura battığımda benim aracı kurtaracağı yere öteki aracı benim araca yaklaştırdı))) Üstelik öteki araçta benim aracınn aynısı ve 90 derece dik pozisyondaydı..
Çok zahmetli ve yavaş çalışıyor. Araçta buluması hiç yoktan iyidir.
Hemen her hırdavatçıda bulabilirsiniz
Aletin bir günahı yok ortam berbattı, taş vs çare olamadı. Vallahi biz traktör çağırmayı tercih ettik,ozcour' Alıntı:abi bence sizin o an yaşadığınız durumda bu calaskar yerine vinç olsaydı yine aracı size yaklaştırırdı Sonuçta kuvvet aynı, diğer araba taşla vs desteklenseydi bence sizinkini çıkarırdı