Malzemeler İçin Plastik Sandık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,447

mayıstosböce

An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Yer
Adabazar
Yeri değil ama konu açılınca sorayım dedim.
Arkadaşlar daha önce bir arkadaşta görmüştüm yine burada arkaya büyük bir plastik sandık koymuştu,bauhaus-praktiker gibi bir yerden almıştı,Bülent bey di sanırım yanlışım varsa düzeltin Tokat karavan derneği başkanıydı , 400-500lt gibi birşeydi bu ürün hakkında bilgisi veya nereden bulunabileceğine dair bir fikriniz varmı.

Etiketler
Ynt: Malzemeler İçin Plastik Sandık

Orijinal olarak THULE Terrapin diye ararsan bulabilirsin. 500-600 $.

Benzer olarak Bauhaus'da var ama dış mekan için olmadığı için su ve toz yalıtımı için ekstra işlem yapman gerekir.

Bülent praktiker ve bauhaus da dış mekan malzeme sandıkları var üzerine oyurabiliyorsun, öyle tahmin ediyorum bunları soruyorsun, çok kullanışlı değiller, ayrıca aklımda kaldığı kadarı ile çok pahalıydı

Evet aradığım kişi Bülent bey(snob) i buldum gezenbilirde aratarak,ta en son mesajlara gittim,ürünüde buldum sonuç,büyüksün Ahmet hocam :D

http://www.thulepartner.com/default.asp?islem=thule&id=34

En altta ki model gibi bir şeydi, tabi Bülent beyin söylediği yerli modeliydi,ben arada çeki demirine takılan parçasına değilde üstündeki sandığı takıldığım için esas sistem dikkatimden kaçmış..

[attachment=1][attachment=2]

EasyBase_949_948-3_OC_Fade_DE.jpg

Thule_EasyBag948-4.gif

Bülent Thule'nin çeki demirine takılan taşıyıcıyı ilan bölümünde bulabilirsin 450 TL fiyatı var çok kullanışlı istersen üst parçayı
piyasada yaptırtabilirsin.

Levent sağol şu an çeki demiri düşünmüyorum aslında remork bitti gibi ama zaten şubatta ruhsatta değişiklik yapmak için para ödeyeceğim boşu boşuna bir daha vermek işime gelmiyor bu yüzden öteliyorum,benim dikkatimi kutu çekmişti demiştim ya onunla ilgili Sayın Snob un şu yazısını buldum.

Aracın çeki demirine 5 dk. içinde tek bir hareketle monte edilen bu aparat mükemmel bir ürün üzrinde max 60 Kg. a kadar istedğiniz yükü taşıyabiliyorsunuz. Üzerinde ki box orjinali değil ben onu Bauhaus'tan 75,00 TL ye aldım. Kendi orjinal box 900,00 TL idi. baktım buda aynı işi görüyor aparatı Thule'den box Bauhaus'tan aldım. Bu aparat üzerinde bisiklet de taşıyabiliyorsunuz,bisiklet taşıma aparatı monte ederek. Aracın bagaj kapağı açılmıyor malesef ama üstünde ki box 5 dk. indirilebiliyor. Trafikte sorun yok çünkü aracın ruhsatında çeki tertibatı vardır diye işli olduğundan 750 kg. ma kadar her tür romörk, karavan vb. aracınızla taşıyabiliyorsunuz. İyi günler dileğiyle.

Fotoğrafınıda koymuştu bulamadım.

Kafanızdaki bütçe nedir bilemiyorum ama ben şu ikiliyi aldım, henüz montaj yapmadım ama 400-500$ lık alternatiflerin yanında çok daha uygun bir rakama işimi görecek gibi.

http://www.bak-rak.com/uni-rak.htm (70 euro)

ve

http://www.nevpa.com.tr/urun_resimleri/1210940590.jpg (en büyük boyu 250 TL)

Tek yapmam gereken bu kutunun altına ilave bir parça yaptırmak.

Selamlar

Volkan teşekkürler şimdi e-kataloğunu indiriyorum ucuz ve güzel bir çözüm olarak gözüküyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Volkan teşekkürler şimdi e-kataloğunu indiriyorum ucuz ve güzel bir çözüm olarak gözüküyor.
Rica ederim. Kutu kamyonlara takilan avadanlik kutusu, yalitimi mukemmel ve kilitli.
Diger urun ise bir Ingiliz firmasinin. Bize en yakin Yunanistandaki bayiye yonlendiriyorlar. Kargosu cok tutuyor ama toplamdaki 70 euro ile Turkiyedeki bircok alternatiften daha iyi.
Arzu edene Yunanistandaki bayinin iletisim bilgilerini verebilirim.

Kutuya söylenecek laf yok.Ölçülerde çok iyi.

[attachment=1][attachment=2]

Tam ekran yakalama 16.05.2011 154058.jpg

Tam ekran yakalama 16.05.2011 153917.jpg

Arkadaşlar yukarıda gözüken kasa kadar şık değil ama sanırım ucuz bir çözüm olabilir,siteyi kabaca inceledim çok sağlam(38kg ağırlıkta)kasalar mevcut.Tek sorun kapak sanırım ama oda çözülmeyecek bir şey değil.Yani çeki demiri olan birisinin uygun aparatla arkasında, yükleri,malzemeleri 500-600 lt bile olsa ,taşıyabileceği bir çözüm ortağı olmuş olacak.

En azından alternatif ürünleri bulabileceğimiz yerler belli oldu.Google a plastik kasa yazdığımda görsellerden bu siteye ulaştım

http://www.albatrosplastik.com.tr/cgi-bin/urun.cgi?islem=listele&katman=6

[attachment=1]

ALBATROS PLASTÄ°K.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR