Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,756

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

8 adetEgzoz taşıyıcı lastiklerinin 2 adetinin aşınması,1 adetinin yerinden çıkması,ve direksiyon kutusuna yağ taşıyan boru rekorunun yağ haznesinden eksikliği anlaşılmayacak miktarda yağ damlatması yüzünden ağır kusurlu olarak Dudullu tuv de sınıfta kalınca,hem Hakan ustanın yer tarifini almak,hem hatırını sormak için Levent'in yanına uğrayınca çay istihkakımı halletmiş oldum :smiley: Değişen istanbulda 57 yıllık İstanbullu bana Tugay yolunu anlatmaya çalışan Levent surat ifademden zorlanacağımı anlamış olacakki,aldı beni tamirhaneye kadar götürdü,burada Hakan usta sağolsun hemen eksiklerimizi gidermekle kalmadı,tuv 'ün atladığı şanzuman kulağını,soğuk havada ilk çalışırken zorlanan motor kızdırma bujilerini değiştirdi ,hoşsehbette eklenince işin içine dönüşte uğrayıp arkadaşlara bir ce deriz planım yattı.Olsun Levent nasılsa TV de maç yayını olan başka bir akşamı ayarlar :D İlgine Teşekkürler Levent kardeş.

Enver abi bende bugün Pendik Tuv e gittim.Nasıl olsa eksikleri toparlayıp yazıyorlar diye hiç birşey' i kontrol etmeden gittim,hatta arabanın elini yüzünü bile silmedim.Tekrar çağrılmalara alıştık ya. :eek:Arabayı aldılar kontrola geldi imzalayın hayırlı olsun dedi (mal bağışladı ) eksiklere baktım far ayarları hafif kusurluymuş.Birdahakine düzeltiriz ;)

aslanahmet' Alıntı:
Ahh Anadolu yakası Ahhh!... :(

ben sana dedim gitme karşılara diye :D

enverdede' Alıntı:
8 adetEgzoz taşıyıcı lastiklerinin 2 adetinin aşınması,1 adetinin yerinden çıkması,ve direksiyon kutusuna yağ taşıyan boru rekorunun yağ haznesinden eksikliği anlaşılmayacak miktarda yağ damlatması yüzünden ağır kusurlu olarak Dudullu tuv de sınıfta kalınca,hem Hakan ustanın yer tarifini almak,hem hatırını sormak için Levent'in yanına uğrayınca çay istihkakımı halletmiş oldum :smiley: Değişen istanbulda 57 yıllık İstanbullu bana Tugay yolunu anlatmaya çalışan Levent surat ifademden zorlanacağımı anlamış olacakki,aldı beni tamirhaneye kadar götürdü,burada Hakan usta sağolsun hemen eksiklerimizi gidermekle kalmadı,tuv 'ün atladığı şanzuman kulağını,soğuk havada ilk çalışırken zorlanan motor kızdırma bujilerini değiştirdi ,hoşsehbette eklenince işin içine dönüşte uğrayıp arkadaşlara bir ce deriz planım yattı.Olsun Levent nasılsa TV de maç yayını olan başka bir akşamı ayarlar :D İlgine Teşekkürler Levent kardeş.

lafı olmaz Enver ağbi,
akşam hava güzeldi sohbet yine yarım kaldı :D

salih çal' Alıntı:
Enver abi bende bugün Pendik Tuv e gittim.Nasıl olsa eksikleri toparlayıp yazıyorlar diye hiç birşey' i kontrol etmeden gittim,hatta arabanın elini yüzünü bile silmedim.Tekrar çağrılmalara alıştık ya. :eek:Arabayı aldılar kontrola geldi imzalayın hayırlı olsun dedi (mal bağışladı ) eksiklere baktım far ayarları hafif kusurluymuş.Birdahakine düzeltiriz ;)
Salih kardeş,dün bizim günümüz değilmiş demekki :smiley: Ama her şerde bir hayır aramak gerek,en azından hem hakan ustayla tanışmış, hemde kolay farkedemeyeceğimiz kopuk şanzıman kulağını değiştirememiş olacaktık .Sevindim sorunsuz geçişine.

18 Kasım Maltepe Buluşması

Temizlik operasyonuna dikkat. ;D

PB186581.jpg

PB186583.jpg

PB186587.jpg

PB186587a.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Bravo Levent çocuk dediğin yalnızca sevmek için olmaz fonksiyonel kullanmak lazım.

Ferhat'a o kadar da rüşvet verdik yayınlamasın diye ...........
fena yakalanmışız :D

babasının arabasını temizliyor, şoförlük temel eğitimin de,
1.kural araç temiz olacak ;D

mayıstosböce' Alıntı:
Bravo Levent çocuk dediğin yalnızca sevmek için olmaz fonksiyonel kullanmak lazım.
Bülent, karavan çocuğun ruhunda var. Mesela geçenlerde Gökhan Abisinin arabasına direk kaportadan daldı, burada da babasınınkinin temizliğini yapıyor. :smiley:)

He ona dikkat etmek lazım Levent çünkü balatalar çok zararlı (kanserojen)malzemeden yapılıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR