buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Maltepe Buluşmaları
akşam bir aksilik olmazsa sahildeyiz
akşam bir aksilik olmazsa sahildeyiz
Ben de aynısını düşünüyordum, bu hava kaçmaz.buralpdi' Alıntı:akşam bir aksilik olmazsa sahildeyiz
Akşam bir aksilik olmaz ise biz de sahildeyiz.buralpdi' Alıntı:akşam bir aksilik olmazsa sahildeyiz
aslanahmet' Alıntı:Ahh Anadolu yakası Ahhh!...
enverdede' Alıntı:8 adetEgzoz taşıyıcı lastiklerinin 2 adetinin aşınması,1 adetinin yerinden çıkması,ve direksiyon kutusuna yağ taşıyan boru rekorunun yağ haznesinden eksikliği anlaşılmayacak miktarda yağ damlatması yüzünden ağır kusurlu olarak Dudullu tuv de sınıfta kalınca,hem Hakan ustanın yer tarifini almak,hem hatırını sormak için Levent'in yanına uğrayınca çay istihkakımı halletmiş oldum Değişen istanbulda 57 yıllık İstanbullu bana Tugay yolunu anlatmaya çalışan Levent surat ifademden zorlanacağımı anlamış olacakki,aldı beni tamirhaneye kadar götürdü,burada Hakan usta sağolsun hemen eksiklerimizi gidermekle kalmadı,tuv 'ün atladığı şanzuman kulağını,soğuk havada ilk çalışırken zorlanan motor kızdırma bujilerini değiştirdi ,hoşsehbette eklenince işin içine dönüşte uğrayıp arkadaşlara bir ce deriz planım yattı.Olsun Levent nasılsa TV de maç yayını olan başka bir akşamı ayarlar İlgine Teşekkürler Levent kardeş.
Salih kardeş,dün bizim günümüz değilmiş demekki Ama her şerde bir hayır aramak gerek,en azından hem hakan ustayla tanışmış, hemde kolay farkedemeyeceğimiz kopuk şanzıman kulağını değiştirememiş olacaktık .Sevindim sorunsuz geçişine.salih çal' Alıntı:Enver abi bende bugün Pendik Tuv e gittim.Nasıl olsa eksikleri toparlayıp yazıyorlar diye hiç birşey' i kontrol etmeden gittim,hatta arabanın elini yüzünü bile silmedim.Tekrar çağrılmalara alıştık ya. Arabayı aldılar kontrola geldi imzalayın hayırlı olsun dedi (mal bağışladı ) eksiklere baktım far ayarları hafif kusurluymuş.Birdahakine düzeltiriz
mayıstosböce' Alıntı:Bravo Levent çocuk dediğin yalnızca sevmek için olmaz fonksiyonel kullanmak lazım.
Bülent, karavan çocuğun ruhunda var. Mesela geçenlerde Gökhan Abisinin arabasına direk kaportadan daldı, burada da babasınınkinin temizliğini yapıyor. )mayıstosböce' Alıntı:Bravo Levent çocuk dediğin yalnızca sevmek için olmaz fonksiyonel kullanmak lazım.
mayıstosböce' Alıntı:Microfiber bezden eldiven dikin Yiğido ya oda siz de rahat edersiniz.