Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,216
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Konu dışı bir olaydan bahsedeceğim dostlar.. eşimi görmek ve 1-2 işimi halletmek için gecen hafta istanbula geldim.cuma akşamı 4-5 yakın dostumla menekşe sahilinde buluştuk..arkadaşımın karavanında sohbet ederken ekip otosu belirdi dibimizde ..dakka 1 gol bir dercesine ..alkol-taşkınlık ve gürültü yapmama konusunda uyarıldık..bahane olarak (Vali beyin evi tepedeymiş)bizde yedik.. :eek: :eek: :eek:haliyle bu baskı herkezin keyfini kaçırdı..az ileride arac içerisinde 1 çift, balayı yaşarken gelip bize yok yere müdahale etmesi çok can sıkıcı..gecen sene maltepe sahilinde buluşmalarımız olmuştu fakat hiç böyle bir olay yaşamadık..bu tavırlar avrupa yakasına özgü bir şeymi acaba..
sevgilerimle..

Etiketler

Sen İstanbul'a gelip benden gizli organizasyon yaparsan bak daha basina neler gelecek. Demedi deme...

insel' Alıntı:
Sen İstanbul'a gelip benden gizli organizasyon yaparsan bak daha basina neler gelecek. Demedi deme...
Aman hocam etme eyleme. :eek:2 günlük bir kaçamak sadece..sen sehir dışındasındır diye inan haber vermeyi düşünemedim..armağan ve avrupa tayfası ile bile toplasan 3 saat zaman gecirdik..aralık 8 de ordayım kısmetse 10 gün kalıcam ..görüşürüz artık..selamlar sevgiler

Hamsi mi duydum. Olsa da yesek buralarda yok. Dolaptaki son çinekopumu da acil durum icin saklıyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ercument Ozbek' Alıntı:
Eskiden Sarayburnu Otoparkta M.Karavan ile gece kalinirdi,gene mumkun mu?Kapi girisi alinan ucret 24 saatlik idi.Slml.

Gece kalan yabancı plakalı motokaravanlar görmüştüm. Ama sanırım araç dışına yayılınmıyor. Fiyat ve saatler konusunda bilgim yok.

Ercument Ozbek' Alıntı:
Eskiden Sarayburnu Otoparkta M.Karavan ile gece kalinirdi,gene mumkun mu?Kapi girisi alinan ucret 24 saatlik idi.Slml.
Ercüment Bey bildiğim kadarıyla devam ediyor olmssı lazım. Bu sene yazın bir gece kalmıştık. Yanılmıyorsam 30TL ödemiştik.

buralpdi' Alıntı:

Levent'in hamsi ızgarası , Sibel kardeşimizin özverisi, Mert Turan'ın (Ben gece boyunca onu Yiğido diye sevdim) gülücükleri,Haluk ve Bülent beyin sohbetleri ile ,soğuk havaya rağmen güzel bir maltepe klasiği daha geride kaldı.Teşekkürler .

Güzelmiş. :smiley:

Arkadaşlar, bir ara büyük maltepe buluşması için iskele otoparkının güncel fiyatlarını kontrol edebilirmisiniz? Bir de 14-15 aralıkta uygunluğunun kontrolü lazım.

fsirin' Alıntı:
Güzelmiş. :smiley:

Arkadaşlar, bir ara büyük maltepe buluşması için iskele otoparkının güncel fiyatlarını kontrol edebilirmisiniz? Bir de 14-15 aralıkta uygunluğunun kontrolü lazım.

Abi, sen nerelerden, ne düşünüyorsun yav. :smiley:

Ne yapalım Gökhan, her şeyi düşünmek gerekiyor. Bir aksaklık olmazsa döndüğümüz günün ertesi buluşmada olacağız.

Atilla, buluşmanın otoparkta olacağını ve ücret durumunu gelecek herkesin bilmesi gerekiyor. Duyuru esnasında bu bildirilecek. Ama bütün hesaplar benden diyorsan başka tabi. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR