Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 378,446
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Hafta sonunu nereye denk getireceğimize karar veremeden, benim için yorgun geçen günün ardından Bülent Soyman'ın öncülüğünde Maltepe sahildeki iskeleye yerleştik, bayanlar yerden memnundu, sivrisineklerden bezmişlerdi.

20130713_200212.jpg

20130713_202159.jpg

Etiketler

Sahilde iftara vakti arkadaşlarla buluştuk,
Bülent, Levent, Gökhan, Salih, Abdullah beyler, kıymetli eşleri ve elden ele gezen Altın Top ile birlikte bizim için Maltepe Sahil İskelesi güzel bir buluşma oldu,

(Hatta bir ara adaların elektrik kesintisi ilgimizi çekti.)

20130713_204730.jpg

20130714_102630.jpg

20130714_102947.jpg

20130714_103053.jpg

20130713_224625.jpg

Maltepe buluşmaları,her seferinde ayrı tat,bu kez deplasmana gelen ilhan beylerle renklenmiş.Ortada birde neşe kaynağı olunca,herdaim böyle olsun dostlar.

sağol İlhan ağbi,
Gökhan inkar edip duruyordu, oğlumu ağlattığını belgelemişsin ;), artık kıvıramaz ;D

toffy' Alıntı:
Ben ağlatmadım, aldığımda ağlıyordu zaten. ;D
Beyler, amacım Gökhan'ın kucağına pek yakıştığını göstermekti, şimdi ise önemli kare delil niteliğine geçti.
Gözlemim, susturamayınca anneye müracaat. Yavru top gibi kimin elinde kalacağını şaşırdı.
Ben masumum.

halilo11' Alıntı:
selam iki hafta sonra izine geliyorum inşallah, şu Maltepe buluşmasını çok merak ediyorum Katala yakın ;D

inşaallah, bekleriz :smiley:
size eşlik eder beraber kamp yaparız

aslında İstanbul dışından bu şehri gezmek isteyen arkadaşlar da bu iskeleyi kullanabilir, ulaşım açısından rahat, şu an trenler çalışmıyor ama (merkeze yakın olduğu için) diğer toplu ulaşım araçlarına da yakın, gün içinde şehri gezip akşam evinize dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ücret ise 24saati 10tl, market,cami,pastahane,lokantalar çok yakın, tek kötü tarafı otopark içinde wc ve su yok

buralpdi' Alıntı:
inşaallah, bekleriz :smiley:
size eşlik eder beraber kamp yaparız

aslında İstanbul dışından bu şehri gezmek isteyen arkadaşlar da bu iskeleyi kullanabilir, ulaşım açısından rahat, şu an trenler çalışmıyor ama (merkeze yakın olduğu için) diğer toplu ulaşım araçlarına da yakın, gün içinde şehri gezip akşam evinize dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ücret ise 24saati 10tl, market,cami,pastahane,lokantalar çok yakın, tek kötü tarafı otopark içinde wc ve su yok

inşallah nasipse geleceğim

artık ramazan ve bayram bitti sahil sezonuna kaldığımız yerden devam :smiley:
yarın akşam,
aynı yerde,
çaylar Gökhan'dan ;D
sohbete bekleriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR