Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,789

Etiketler
Ynt: Maltepe Buluşmaları

buralpdi' Alıntı:
haber vereyimmi Gökhan bey, belki forumdan okur :smiley:

Hani foruma bakma ihtimali olmaz, haberim olmadı olayı olmasın diyerekten dedim, sevdiğimiz bir abimiz sonuçta tüh demesin dedim .Levent Bey :smiley:

Yarın Maltepe deyim ama sahilde olma garantisi veremiyorum ,akşama kadar karşıda olacağım,yorgunluktan ve dedeyede merhaba deme zorunluluğundan çıkamam gibi geliyor. belki bizim geleneksel Maltepe buluşmaları yaptığımız yere cumartesi sabahı yürüyerek gidip denizi seyrederim eğer kalırsam cumartesi akşamıda gelebilirim.Neyse durum netleşirse ben burdan haber ederim zaten.

Akşam vapurdayken Levent arayıp haber verdi. Sağolsun. Yolda olduğumdan forumu okuyamamıştım. İstikameti Kadıköy'den Haydarpaşa'ya çevirdim. Trenle Maltepe, oradan yayan Maltepe Sahil :smiley: Yine muhabbeti bol güzel bir akşamdı. Saati 23:30 yapmışız. Vakit nasıl geçti anlamadım.

mayıstosböce' Alıntı:
Yarın Maltepe deyim ama sahilde olma garantisi veremiyorum ,akşama kadar karşıda olacağım,yorgunluktan ve dedeyede merhaba deme zorunluluğundan çıkamam gibi geliyor. belki bizim geleneksel Maltepe buluşmaları yaptığımız yere cumartesi sabahı yürüyerek gidip denizi seyrederim eğer kalırsam cumartesi akşamıda gelebilirim.Neyse durum netleşirse ben burdan haber ederim zaten.

Abi gel bir Saroz yapalım. :smiley:

cep tlf, panoramik çalışma ;D
maltepe sahil

DSC02391.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

SON KONULAR

Geri