mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Ynt: Maltepe Buluşmaları
:-\ :'( :-X :-X
:-\ :'( :-X :-X
Haydi Bülent sen de gel.mayıstosböce' Alıntı::-\ :'( :-X :-X
Artık Maltepe buluşmaları alışkanlık yaptı. Kısa bir zamanda yeniden tekrarlarız. Bizim de gözümüz yollardaydı. Kısmetse bir dahakine.toffy' Alıntı:Akşam işten çıkışım gecikince önceden planlanan ziyaret de geçe kaldı , aklım sahildeydi lakin vakit yetmedi, bir dahakine diyelim.
Serin havalarda veya kışın aslında Maltepe buluşması için daha iyi. Sahil daha boş oluyor. Bu dönem kalabalık olduğu için araçları oraya buraya parkedip bir yerde toplaşıyoruz. Yan yana parketmek biraz lüks oluyor. Etkinlik olmadığı bir zaman, maltepe iskelesi bu dönem de kullanaılabilecek büyük buluşma yeri olabilir. Bir ara büyük Maltepe buluşmasını yapalım çok güzel olur.mayıstosböce' Alıntı:Levent hocam iki sefer yazı yazdım ikisinde de bilgisayar kitlendi,bu sefer yazacağım ve gidecek umarım.Diyordum ki bu yazılarımda bütün soğukta karda ceremesini çektik birde güzel havalarda cumartesi akşamı kamp yapıp, pazar sabahı adalara karşı kahvaltı yapalım,öyle ki orayı dolduralım yine,Levent G. ye söyleyelim gerekli görüşmeleri yapsın işi ne ,niye moderatör yaptık onu arasın halletsin.Hoş halletmesede olur ona iş çıkartalım.Bahane ile güzel bir kamp yapmış oluruz diye düşünüyoruz,Mehmet K. abimizde gelsin durabildiğimiz kadar durmak için bize ateşçi lazım,küçük kovada olsa bile.
Poyrazlara da gitsek, Maltepe'de de buluşsak Bülent için sonuç aynı. ;Dmayıstosböce' Alıntı:Arkadaşlar Maltepe buluşmalarının yerine dikkat ederseniz altan altan kimin coşkuyu verdiğini anlarsınız geçmişte,Haldun malını biliyor 5km den uzağa gitmem,eşimin evine 500 mt
fsirin' Alıntı:Poyrazlara da gitsek, Maltepe'de de buluşsak Bülent için sonuç aynı. ;D
Biz de geliriz.buralpdi' Alıntı:akşam sahildeyim
fsirin' Alıntı:Biz de geliriz.
Biz de Bülent'le aynı durumdayız. İşyerime sadece birkaç km.berkcantp' Alıntı:Çok açılmayın.....
salih çal' Alıntı:Çokkk şeyler kaçırıyorum.Levent usta tlf.çaldır 2 dk. da oradayım.Hatta erken gider diğerleri gibi yan park eder 2- 3 araçlık yer ayarlarım.