Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,797

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

Akşam işten çıkışım gecikince önceden planlanan ziyaret de geçe kaldı , aklım sahildeydi lakin vakit yetmedi, bir dahakine diyelim.

toffy' Alıntı:
Akşam işten çıkışım gecikince önceden planlanan ziyaret de geçe kaldı , aklım sahildeydi lakin vakit yetmedi, bir dahakine diyelim.
Artık Maltepe buluşmaları alışkanlık yaptı. Kısa bir zamanda yeniden tekrarlarız. :smiley: Bizim de gözümüz yollardaydı. Kısmetse bir dahakine. ;)

Güneş batmasın diye bir süre güneşi tutmaya çalıştım. ;)
[attachment=1]
Bu akşam Levent ve yeğeninin yanı sıra Maltepeli karavancılar Deniz Hanım ve Hazım Bey de geldi. :smiley:
[attachment=2]
Gece 23'e kadar durduk. Levent'ler buradan Şile'ye doğru gittiler. :smiley:

IMG_2887.JPG

IMG_2890.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Levent hocam iki sefer yazı yazdım ikisinde de bilgisayar kitlendi,bu sefer yazacağım ve gidecek umarım.Diyordum ki bu yazılarımda bütün soğukta karda ceremesini çektik birde güzel havalarda cumartesi akşamı kamp yapıp, pazar sabahı adalara karşı kahvaltı yapalım,öyle ki orayı dolduralım yine,Levent G. ye söyleyelim gerekli görüşmeleri yapsın işi ne ,niye moderatör yaptık onu arasın halletsin.Hoş halletmesede olur ona iş çıkartalım.Bahane ile güzel bir kamp yapmış oluruz diye düşünüyoruz,Mehmet K. abimizde gelsin durabildiğimiz kadar durmak için bize ateşçi lazım,küçük kovada olsa bile.
Serin havalarda veya kışın aslında Maltepe buluşması için daha iyi. Sahil daha boş oluyor. Bu dönem kalabalık olduğu için araçları oraya buraya parkedip bir yerde toplaşıyoruz. Yan yana parketmek biraz lüks oluyor. Etkinlik olmadığı bir zaman, maltepe iskelesi bu dönem de kullanaılabilecek büyük buluşma yeri olabilir. Bir ara büyük Maltepe buluşmasını yapalım çok güzel olur. :smiley:
mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar Maltepe buluşmalarının yerine dikkat ederseniz altan altan kimin coşkuyu verdiğini anlarsınız geçmişte,Haldun malını biliyor 5km den uzağa gitmem,eşimin evine 500 mt :smiley:
Poyrazlara da gitsek, Maltepe'de de buluşsak Bülent için sonuç aynı. :D :D ;D

Ben ne yapayım,ilk karavan festivali yapılıyor eve 100 km den az,kutsal topraklara geliyorsunuz işe 5 km,Sapanca yaylalarına geliyorsunuz 50km,Maltepe buluşması istanbulda ki eve 500 mt,Kar kampı yapıyorsunuz 50 km.Şile ye geliyorlar 100 km,Pembe kayalarar geliyorla 60-70 km.Benim gibi haftasonu karavancısı için iyi bir şey sayılır :D

maltepe de akşam sahil muhabbeti vesile oluyor . Dün akşamda güzel bir yürüyüş yaptık. Dragos tesisine kadar gidip geldik. akşam ada ışıkları bize yol gösterdi. sahil sanki insanların evin arka bahçesi gibi. piknik yapanlar, yöresel folklor oynayanlar, bisiklet kullananlar (bizde bu sene siftah yapacağız bakalım ne zaman olur) , sahilde yürüyüş yapanlar. oyun oynayan çoçuklar, spor aletleirni kullananlar, masa başı oturup karavan muhabbeti yapanlar ...... herkes bir nefeslik yer arıyor.

Dün akşam eski yerde park yeri bulamadık. bir tur attık bu sefer avşar kafe yakınında yer bulduk. önce karnımızı doyurduk. sonra leventlerin masaya, bardaklarımızı alıp çaya gittik. dün akşam hava sahilde esiyordu. serinledik hatta mont bile giydik.

havamızı alıp , saat 23 sonrası eve geldik.

Çokkk şeyler kaçırıyorum.Levent usta tlf.çaldır 2 dk. da oradayım.Hatta erken gider diğerleri gibi yan park eder 2- 3 araçlık yer ayarlarım.

salih çal' Alıntı:
Çokkk şeyler kaçırıyorum.Levent usta tlf.çaldır 2 dk. da oradayım.Hatta erken gider diğerleri gibi yan park eder 2- 3 araçlık yer ayarlarım.

:D
genelde son dakika belli oluyor, ararım Salih ağbi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR