Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,049

Etiketler
Ynt: Maltepe Buluşmaları

haftasonu bir yerlere gidemeyince bu güzel güneşli gününü sahilde değerlendirdik

DSC_0191.JPG

buralpdi' Alıntı:
haftasonu bir yerlere gidemeyince bu güzel güneşli gününü sahilde değerlendirdik

Sahile inene kadar Poyraz a gelseydiniz güzel olurdu, hoş Poyraz da sis vardı ama olsun beraber olurduk.

toffy' Alıntı:
Sahile inene kadar Poyraz a gelseydiniz güzel olurdu, hoş Poyraz da sis vardı ama olsun beraber olurduk.
İş yok bunlarda. Hic haber vermiyorlar. Dalyan yerine oraya giderdik. :smiley:

toffy' Alıntı:

valla öğle saatlerinde tişörtle oturduk, o derece sıcaktı, sahilde şahane bir hava vardı, semaverde çay yaptık misss gibi hava, poyrazköyden iyiyiydi yani ;D ;D ;D ;D

insel' Alıntı:
İş yok bunlarda. Hic haber vermiyorlar. Dalyan yerine oraya giderdik. :smiley:

dalyan out maltepe in
daha öğrenemedin İnsel, hayat maltepede :D
habere ne gerek var mutlaka sahilde bizden birileri oluyor ;)

Evet biz de gelmeyi istiyorduk. Ama temizlik cok uzun surdu. Saat 2 olunca da artik Dalyana gidelim dedik. Yerelesemedik bile daha dogru durust. Neyse iskemleleri falan koyabildim bari. Daha cok is var. Bu aralar mesai yogun. Yavas yavas bitecek. :smiley:

buralpdi' Alıntı:
valla öğle saatlerinde tişörtle oturduk, o derece sıcaktı, sahilde şahane bir hava vardı, semaverde çay yaptık misss gibi hava, poyrazköyden iyiyiydi yani

Levent Bey im sen hiç sis kampı yaptın mı? Güneşli, semaverli bi sürü kampın vardır zati ;)

Bir de bu açıdan bak.

Haluk Abi aracı toparlamış gözüküyor..

insel' Alıntı:
Evet biz de gelmeyi istiyorduk. Ama temizlik cok uzun surdu. Saat 2 olunca da artik Dalyana gidelim dedik. Yerelesemedik bile daha dogru durust. Neyse iskemleleri falan koyabildim bari. Daha cok is var. Bu aralar mesai yogun. Yavas yavas bitecek. :smiley:

Hocam kolay gelsin, yannız annamadığım Karavanı aldın, hemen foruma yazdın, insan bi sabreder,çaktırmadan bir

etkinlik ayarlatır, sonra, paaaat süpriz, camp55 ve İnsel Hoca çıkar, süpriz yapar. ;D

toffy' Alıntı:
Hocam kolay gelsin, yannız annamadığım Karavanı aldın, hemen foruma yazdın, insan bi sabreder,çaktırmadan bir

etkinlik ayarlatır, sonra, paaaat süpriz, camp55 ve İnsel Hoca çıkar, süpriz yapar. ;D

karavanı alana kadar dokuz doğurdu ;D ;D, kimsenin haberi olmasın kaçırmayayım diye ;D ;D
alıncada tutamadı kendini :D

buralpdi' Alıntı:
karavanı alana kadar dokuz doğurdu ;D ;D, kimsenin haberi olmasın kaçırmayayım diye ;D ;D
alıncada tutamadı kendini :D

Oyle bir zaman olmadiki kacacak diye korkayim.. Persembe gordum cuma aldim. Gokhan hakli oyle yapacaktim. Ama ne diyeyim baktim is uzayacak. Dayanamadim yazdim. Yoksa Bulente demistim. Aklimdaki surpriz yapmakti. :smiley:

Bi gurup Poyrazköy; bi gurup Maltepe sahil yoğun bir hafta sonu olmuş ve dahası güzel olmuş.
İnsel yeni yol arkadaşın hayırlı olsun ...

Bir iki tamam evet üç lazım üüüç :smiley:. U format için, evet yol tarafı açıkta kalmasın.

Yok mu üüüüüç , üç diyen :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR