enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 15 Kas 2012 #689 Ynt: Maltepe Buluşmaları çoook güzellll.Aralık gelenekseline yetişirim umarım...
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 29 Kas 2012 #690 Ynt: Maltepe Buluşmaları Bu akşam bir sema karşısı yapsak mı?
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 29 Kas 2012 #691 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Bu akşam bir sema karşısı yapsak mı? Genişletmek için tıkla ... benim gelmem mümkün değil Ferhat, size iyi eğlenceler
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Bu akşam bir sema karşısı yapsak mı? Genişletmek için tıkla ... benim gelmem mümkün değil Ferhat, size iyi eğlenceler
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 29 Kas 2012 #692 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Bu akşam bir sema karşısı yapsak mı? Genişletmek için tıkla ... Bizden de pas. :-[
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Bu akşam bir sema karşısı yapsak mı? Genişletmek için tıkla ... Bizden de pas. :-[
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 30 Kas 2012 #693 Ynt: Maltepe Buluşmaları Hava çok güzeldi biz gittik. Gökhan, finduk da kavurmuştum. ;D Çay demleyip içtik. Saat 9.5'dan sonra rüzgar çıktı biz de döndük. :
Ynt: Maltepe Buluşmaları Hava çok güzeldi biz gittik. Gökhan, finduk da kavurmuştum. ;D Çay demleyip içtik. Saat 9.5'dan sonra rüzgar çıktı biz de döndük. :
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 30 Kas 2012 #694 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Hava çok güzeldi biz gittik. Gökhan, finduk da kavurmuştum. ;D Çay demleyip içtik. Saat 9.5'dan sonra rüzgar çıktı biz de döndük. : Genişletmek için tıkla ... Ferhat Bey'im bu aralar bir miskinlik çöktü, havalardan mıdır bilmem, yorgun eve geç, yemek ye, üstüne ağırlık çöksün, otur ,uzat ayakları ,dinle Nihat 'la sivrisineği . Aynen durum bu şekilde.Bir silkilenmek lazım
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Hava çok güzeldi biz gittik. Gökhan, finduk da kavurmuştum. ;D Çay demleyip içtik. Saat 9.5'dan sonra rüzgar çıktı biz de döndük. : Genişletmek için tıkla ... Ferhat Bey'im bu aralar bir miskinlik çöktü, havalardan mıdır bilmem, yorgun eve geç, yemek ye, üstüne ağırlık çöksün, otur ,uzat ayakları ,dinle Nihat 'la sivrisineği . Aynen durum bu şekilde.Bir silkilenmek lazım
insel Zirve Mesajlar 2,511 Tepkime Puanı 26 25 Ara 2012 #695 Ynt: Maltepe Buluşmaları kim ne kadar ne biliyor bilmiyorum ama bir topik acilmis bile. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89118.0;topicseen
Ynt: Maltepe Buluşmaları kim ne kadar ne biliyor bilmiyorum ama bir topik acilmis bile. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89118.0;topicseen
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 21 Ocak 2013 #696 Ynt: Maltepe Buluşmaları Kuzuyaylaya gidemeyenler, Maltepe sahilindeydik. :-\
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 22 Ocak 2013 #697 Ynt: Maltepe Buluşmaları hadiiiinnnn kıpraşma zamanı, uyanın, kendinize gelin, ayağa kalkın ;D ;D ;D perşembe akşamı Salih ağbinin dükkanındayız, kuzine üstü kestane, gelmek isteyen parmak kaldırsın
Ynt: Maltepe Buluşmaları hadiiiinnnn kıpraşma zamanı, uyanın, kendinize gelin, ayağa kalkın ;D ;D ;D perşembe akşamı Salih ağbinin dükkanındayız, kuzine üstü kestane, gelmek isteyen parmak kaldırsın
TUGAY58 Özgürlüklerle dolu yarınlarda buluşmak dileği ile Mesajlar 1,439 Tepkime Puanı 14 Yer kayseri 22 Ocak 2013 #698 Ynt: Maltepe Buluşmaları Kalk gidelim sevdiğim bu eller bize yaramaz oldu.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 22 Ocak 2013 #699 Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: hadiiiinnnn kıpraşma zamanı, uyanın, kendinize gelin, ayağa kalkın ;D ;D ;D perşembe akşamı Salih ağbinin dükkanındayız, kuzine üstü kestane, gelmek isteyen parmak kaldırsın Genişletmek için tıkla ... Sedir, Kestane, Kuzine, durulurmu hiç.
Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: hadiiiinnnn kıpraşma zamanı, uyanın, kendinize gelin, ayağa kalkın ;D ;D ;D perşembe akşamı Salih ağbinin dükkanındayız, kuzine üstü kestane, gelmek isteyen parmak kaldırsın Genişletmek için tıkla ... Sedir, Kestane, Kuzine, durulurmu hiç.
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 22 Ocak 2013 #700 Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat birde tarçınlı boza olmalı.Toplanacak tüm arkadaşlara afiyet olsun.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 22 Ocak 2013 #701 Ynt: Maltepe Buluşmaları seyyah54' Alıntı: Ferhat birde tarçınlı boza olmalı.Toplanacak tüm arkadaşlara afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... İyi hatırlattınız ama yeterli zaman yok. Geçen senekini ben yapmıştım. Mayalanması 2 gün sürüyor. :
Ynt: Maltepe Buluşmaları seyyah54' Alıntı: Ferhat birde tarçınlı boza olmalı.Toplanacak tüm arkadaşlara afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... İyi hatırlattınız ama yeterli zaman yok. Geçen senekini ben yapmıştım. Mayalanması 2 gün sürüyor. :
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 23 Ocak 2013 #702 Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat geçen sene tadına bakmıştım.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 23 Ocak 2013 #703 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Mayalanması 2 gün sürüyor. : Genişletmek için tıkla ... olsun haftaya içeriz Ferhat ;D ;D ;D
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Mayalanması 2 gün sürüyor. : Genişletmek için tıkla ... olsun haftaya içeriz Ferhat ;D ;D ;D
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 23 Ocak 2013 #704 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: İyi hatırlattınız ama yeterli zaman yok. Geçen senekini ben yapmıştım. Mayalanması 2 gün sürüyor. : Genişletmek için tıkla ... Ben bir gün zamanımız var gibi düşünmüştüm. Akşam eve gittiğimde tamam yetişir dedim ve şu an mayalanıyor.
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: İyi hatırlattınız ama yeterli zaman yok. Geçen senekini ben yapmıştım. Mayalanması 2 gün sürüyor. : Genişletmek için tıkla ... Ben bir gün zamanımız var gibi düşünmüştüm. Akşam eve gittiğimde tamam yetişir dedim ve şu an mayalanıyor.