Akhisar merkezde (Akhisar Köfte):
Çok köfteci var; seçim yapmak zor ama, "Köfteci Ramiz" ile (İst.-İzmir yolu üzerinde de var ama merkezdekini salık veririm; park sorunu var biraz...) "Can Köfte" biraz daha öne çıkıyor...
Akhisar-Zeytinliova yolu 4. km'de (Kasap köfte): "Muhtarın Yeri"
Manisa Merkezde (Manisa Kebabı): "Manisaspor Kebapçısı" (İst.-İzmir yolu üzerinde de var ama merkezdekini salık veririm...) "Gülcemal"
Cavid Hocam, bir keresinde yol üzerindeki Ramiz'e girmiştim. Belki o gün denk gelmişti, köfteler çok tuzluydu. Bir daha da denemedim. Geçenlerde Izmir'e giderken Akhisar'dan geçtim ama sizin dondurmacıyı göremedim. Bir de Saruhanlı'da eskiden çamlık restuarant vardı, bir tavuk yapardı , tadı hala aklımdadır. Siz orayı hiç duydunuz mu?
Cavid Hocam, bir keresinde yol üzerindeki Ramiz'e girmiştim. Belki o gün denk gelmişti, köfteler çok tuzluydu. Bir daha da denemedim. Geçenlerde Izmir'e giderken Akhisar'dan geçtim ama sizin dondurmacıyı göremedim. Bir de Saruhanlı'da eskiden çamlık restuarant vardı, bir tavuk yapardı , tadı hala aklımdadır. Siz orayı hiç duydunuz mu?
Yukarıdaki notlarımda, Köfteci Ramiz için merkezdeki yerini salık vermiştim aslında. (Şubeleşen yerlerden biraz uzak dururum genel olarak; endüstriyel üretim durumu yani... )
Dondurmacı (Piramit), İst.-İzmir yolu üzerinde değil, merkezde. Yeni belediye binasının olduğu Milli Egemenlik Meydanı'na bakıyor. Zaten oraya gelmişseniz, kime sorsanız gösterirler; ben de gösteririm/götürürüm... ;D
Ekli dosyalar
Akhisar, Türkiye - Google Haritalar_1349245842901.jpg