Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,028
Ynt: Maltepe Buluşmaları

fsirin' Alıntı:
Gökhan ben de seyrediyorum onu bir tane televizyon buluruz çimene kurarız. ;D

Televizyonlu karavan kiralasanız :D hem doğa hem dizi nasıl olur. Tanıdık arkadaşta TV karavan mevcut sizler için
kirasını sorabilirim.

Etiketler

güngör' Alıntı:
Televizyonlu karavan kiralasanız :D hem doğa hem dizi nasıl olur. Tanıdık arkadaşta TV karavan mevcut sizler için
kirasını sorabilirim.

Ortak 117 inç tv alın elektrikten anlayan arkadaşlarım var söylerim size yardım ederler Ferhat bey, çekirdek elde beraber seyredersiniz.

Bülent sen hiç 117 inç kam cm ediyor hesapladın mı....Yaklaşık Leventin karavanının arka duvarı kadar falan yani diyorsun sahile yayın yapalım.))))) :eek:
Selamlar...

sizden baktım bir hareket yok, bende başka plan yaptım :D
gelirseniz saat dokuz gibi aranızda olurum
benim tv'den seyredersiniz ne yapayım size kıyak olsun,
yakında çekyatta istersiniz rahat seyredemiyoruz diye ;D

mayıstosböce' Alıntı:
Ortak 117 inç tv alın elektrikten anlayan arkadaşlarım var söylerim size yardım ederler Ferhat bey, çekirdek elde beraber seyredersiniz.
Nerede 117" . Bendeki 11.7cm'den biraz hallice ;D
Birer dürbün edinip seyrederiz diye düşünmüştüm. ;)

Evet vakti gelmedi mi? Bu gün mü yoksa havanın daha iyi olacağı beklenen yarın akşam mı?

Hazır istanbula gelmişim.Merhaba demeden dönmek istemem.Leventlede vebosto işini konuşmuş olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR