Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 378,827

Etiketler
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Doğum günün kutlu olsun!..

Cavid Sezen
Not: Pastadaki "VW"ı Kia, "Steve"i de Ferhat sayıver... ;D

[attachment=1]

vw_camper_1_1.JPG

Ferhat bey doğum gününüz kutlu olsun :smiley:
Sağlıklı, bol gezili yıllar dilerim :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Fotoğraflar nerde ???
Tamam geliyoooooor.
Levent'in tentesiyle epey ilgilendik. Levent'te sık sık aç kapa yaptı. Tente herhelde epeyce eskimiştir. ;D
[attachment=1]
Pastaya mumlar yerleştiriliyor.
[attachment=2]
Mumlara üflemeye gerek yok kendinden sönüyorlar zaten. ;D
[attachment=3]
Sıra geldi pastayı kesmeye. Pastaya saldırırken. ;)
[attachment=4]

SAM_7769.jpg

SAM_7771.jpg

SAM_7772.jpg

SAM_7780.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
Çay kuyruğu. ;D ;D
[attachment=3]
Sedat'da toplantımıza katıldı.
[attachment=4]

Katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

SAM_7785.jpg

SAM_7786.jpg

SAM_7787.jpg

SAM_7788.jpg

Harika çocuklar,Ferhat ı bir yaş daha büyüttünüz,büyütürken de yanlız bırakmadınız,,şimdi siz bütün yaşgünlerini ve bilimum kutlamaları orada yaparsınız.

Sedat hocam da fazla gelmeye başladı buluşmalarımıza,Levent G. hocam söyle de ayda bir kontenjanı var,hemen doldurmasın,Levent in çayına alıştı demek ki.

Aaa yeni farkettim sıranın başında ki Ayşegül müş,yaa bu Güngör ailesinden biri mutlaka bu işin en güzel yerini bir şekilde kapıyor.

çaya böyle kuyruk devam ederse işyerine istifamı vereceğim, sahilde çay satmaya başlayacağım ;D

Öncelikle Ferhat'a nice yıllara diyorum. Sevgili Tamay'ı bilgi karmaşından kurtarmak adına kabak tadı verdiği hissine kapıldığım paylaşımı değiştirdim .Tüm güzellikler sizinle olsun arkadaşlar.Döndüğümde geleneksel maltepe buluşmasına yetişmek umuduyla.

mayıstosböce' Alıntı:
Aaa yeni farkettim sıranın başında ki Ayşegül müş,yaa bu Güngör ailesinden biri mutlaka bu işin en güzel yerini bir şekilde kapıyor.
Ama kuyruğun en sonunda da Levent var. O zaman ortalamasını almak lazım.

Çay servisi yapan Nermin, kapıda böyle bir kuyruk beklemiyordu. Bu çay yetmez deyip durdu. :D :D

Levent Hocam ikinci çayı için sıraya girmiştir.

Çay servisini yapan Nermin ise Buralpdi nerde,belkide o da ihalenin bir kısmı Gökhan a kalsın diye onun semaveri yakmaya gitmiştir,Buralpdi farkında eğer bir şekilde ihaleyi birilerine yıkmazsa işi zor.

Levent çay işini bana bırakıp , fotoğrafçılığa terfi etmişti o aralar :smiley:

Tabi bende tam kendime çay almaya gitmişken , bu kuyruk ne zaman oluştu , kalan çay nasıl yetecek diye düşünmeye başlarken, birde baktım, fotoğraflar çekiliyor :smiley:)

Bir , iki kişi sonrası i Levent in çay bitti, kalan arkadaşlara da küheylanda bir demlik daha çay demleyip , ikram ettim :smiley:

Arkadaşları sahile çağırmışken çaysız bırakamazdık . Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz

Ferhat'ın yeni yaşını kutlar nice sağlık lı bol leylek li uzun yıllar dileriz...

Buluşmadan çok geç haberimiz oldu yoksa orada olmayı çok isterdik bir dahaki Maltepe buluşmasına diyoruz....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR