Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 378,827
Ynt: Maltepe Buluşmaları

son maltepe buluşmamızdan kareler,
buluşmaya hazırlık :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Ferhat'tan çilek reçeli hediye olarak geldi, tabi maltepe buluşmasına katılanlar faydalandı ;), gelemeyenler için üzgünüm ;D

[attachment=4]

akşam resimleri Ferhat'ta

DSC02684.JPG

DSC02686.jpg

DSC02687.jpg

DSC02690.jpg

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
Ferhat'tan çilek reçeli hediye olarak geldi, tabi maltepe buluşmasına katılanlar faydalandı ;), gelemeyenler için üzgünüm ;D
akşam resimleri Ferhat'ta
Afiyet olsun. :smiley:

Bendeki fotoğrafların çoğu iyi çıkmamış. İyilerinden gönderiyorum. :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

SAM_6477.jpg

SAM_6478.jpg

SAM_6482.jpg

SAM_6487.jpg

SAM_6488.jpg

buralpdi' Alıntı:

Farklı bir lezzet. Bizimkiler de çok beğendi. Tekrar teşekkürler Ferhat. Finlandiya'ya gidecek ilk kişiye bu reçelden bir koli siparişimiz olacak ;D

Cumartesi günü hava durumu yüzünden bozulan yol planlarımın moralini Maltepe sahil telafi etti.Daha fazla karavan ve karavancı

vardı.Muhabbettin çeşitlendiği, konuların genişlediği paylaşımın Levent Bey in çayları eşliğinde çoğalması güzeldi. Fotoğraf çekildi mi

bilmiyorum ama çekildi ise eklenecektir.

Bence her seferinde bir tane toplu fotoğraf güzel olur,kimler vardı,kimler yoktu diye görmek adına.

işte fotolar

ilk 2 foto , maltepede alt geçiti güzel şekilde boyamışlar ve çok hoş olmuş. onu paylaşmak adına ekledim.

görmeyen arkadaşlara da haber vermiş olalım diye

SAM_6820.jpg

SAM_6821.jpg

SAM_6842.jpg

SAM_6843.jpg

SAM_6845.jpg

Sn Buralpdi ile biraz önce konuştum, çaydan bahsetmedi :smiley: ama kendisi her zamanki yerde (Sema hastanesi karşısındaki cep te)

güneşin tadını sahilde çıkarıyor. İş çıkışı bir aksilik olmaz ise ben de geçeceğim.

Agustos sonu İspanya-Portekiz gezisinden döndükten sonra hem iş hemde bilgisayarımın çöküp bütün fotoğrafların gitmesi dolayısıyla pek aktif olamadım ama bakıyorum ki herşey yolunda :9

Bilgisayarı Türkiyeye tamire gönderdim inşallah fotoları kurtaracaklar.

zentoz' Alıntı:
Agustos sonu İspanya-Portekiz gezisinden döndükten sonra hem iş hemde bilgisayarımın çöküp bütün fotoğrafların gitmesi dolayısıyla pek aktif olamadım ama bakıyorum ki herşey yolunda :9

Bilgisayarı Türkiyeye tamire gönderdim inşallah fotoları kurtaracaklar.

geçmiş olsun :smiley:, neyse sesini duymakda güzel :smiley:

merhaba Arkadaşlar

Bu gün Ferhatın Doğumgünü

Vaktiniz uygun olursa , sahilde beraber kutlayalım ne dersiniz?

Biz pastayı getiririz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR