maksimum 20bin tlye Cj arıyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanozturk1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,956

ozanozturk1

Çok okuyan değil, çok GEZENBİLİR:)
Yer
İstanbul
Merhabalar...

Yeni yeni heves ettiğim off road için en uygun aracı cj olarak duydum.İlk off road aracım olacağı için ne alacağım konusunda bir kaç kişiye danıştım ve 20bin tlye kadar güzel cjler bulunabileceğini öğrendim.Lafı uzatmadan söyleyeyim bana tavsiye edebileceğiniz her hangi bir cj var mı?Şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum!

Ünal ÇELİK Bey numarasını göndermiş kendisine çok teşekkür ederim yarın kendisiyle iletişime geçeceğim gören tanıyan varsa kendisine iletirse sevinirim kenisine nasıl kişisel ileti göndereceğimi bulamadım.

Bende 15000 tl ye cj 5 var temiz ve orjinal ilgilenirseniz arayın. 05055115100

IMG00240-20110822-0928.jpg

Sebat Torna' Alıntı:
Bende 15000 tl ye cj 5 var temiz ve orjinal ilgilenirseniz arayın. 05055115100

öncelikle hayırlı satışlar

aracın modeli ? üzerindeki motoru,fenni muayenesi, rusattaki bilimum işleri(motor işlimi)
4x4 çalışıp çalışmadığı ve detaylı fotolarıda koyarsanız çok çabuk satılır
hem birde benim gibi bi başka biri daha kafanızı ağrıtmaz bu sorularla :smiley: saygılar...

huseyin43' Alıntı:
öncelikle hayırlı satışlar

aracın modeli ? üzerindeki motoru,fenni muayenesi, rusattaki bilimum işleri(motor işlimi)
4x4 çalışıp çalışmadığı ve detaylı fotolarıda koyarsanız çok çabuk satılır
hem birde benim gibi bi başka biri daha kafanızı ağrıtmaz bu sorularla :smiley: saygılar...

Evet bu tarz bilgileri iletirseniz daha rahat karar vereceğimi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler...

Resimler için teşekkürler.Ardığım cj5 kısa kasaolanlardan , ayrıca sormak istediğim bir şey var, cj 5 -6-7-8 modellerinin birbirinden farkı nedir bu onuda yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :smiley:

ozanozturk1' Alıntı:
Resimler için teşekkürler.Ardığım cj5 kısa kasaolanlardan , ayrıca sormak istediğim bir şey var, cj 5 -6-7-8 modellerinin birbirinden farkı nedir bu onuda yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :smiley:

en belirgin farkları uzunlukları cj 5 en kısaları cj 7 ortanca diyebiliriz cj6 ve cj8 bunlardan daha uzun. cj 5 ve 6 nın kapıları S kapı orjinalde tentelidirler. cj7 ve cj8 U kapı hem tente hemde harttopları mevcut. motor ve diferansiyellerinde ufak tefek farklılıklarda var

ozanyur' Alıntı:
en belirgin farkları uzunlukları cj 5 en kısaları cj 7 ortanca diyebiliriz cj6 ve cj8 bunlardan daha uzun. cj 5 ve 6 nın kapıları S kapı orjinalde tentelidirler. cj7 ve cj8 U kapı hem tente hemde harttopları mevcut. motor ve diferansiyellerinde ufak tefek farklılıklarda var

Teşekkürler, motor ve difransiyellerde farklılık var demişsiniz, hangisi arazide beni daha memnun eder?

ozanozturk1' Alıntı:
Teşekkürler, motor ve difransiyellerde farklılık var demişsiniz, hangisi arazide beni daha memnun eder?

arazi derken off road mu yapıcaksınız yoksa hafta sonu gezileri içinmi düşünüyosunuz

ozanyur' Alıntı:
arazi derken off road mu yapıcaksınız yoksa hafta sonu gezileri içinmi düşünüyosunuz

Aslında becerebilirsem off roada muthiş bir ilgim var o yüzden off road amaçlı

kardeş aracım bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-bunun-gibi-varsa-ben-yokum-73933844/detay bu gunlerde fiyatını indirdik.ihtiyaçtan satacağız.ihtiyacımızı görürsek 16 da verseler vermeyeceğiz.saygılarım hayırlısı inşlh.aracımın yazlık bikinisi tentesi gıvır zıvır herşehi tüm aksesuarları vardır.vincim soruz çalışmaktadır .vitesler şanzumalar dört dörtlüktür.daha bugun yaman jeep ten distribütör buji buji kablosu istedim mekanikte çok titizim eskiyen parçaya tahammülüm yok .saygılarımla.istersen aracımın videoları da var güncel yükleye bilirim.vincinin .arazide çekilen videoları falan da var.

73933844vck.jpg

73933844jly.jpg

73933844x58.jpg

73933844tvb.jpg

sevgili arkadaşım bir cj alırken asla acele etme,önce bilgi sahibi ol iyice bu sitede çok ciddi bilgiler bulabilirsin,hatta bulabilirsen bir arkadaşından birkaç günlüğüne al bir dene,eğer kafana yatıyorsa öncelikle cj7 al eğer cj5 alacağım diyorsan 80 model üstünü almaya çalış,sanayide çevren yoksa iyi çevre edinirsin o yüzden 20000 tl ye iyi bir cj alabnilirsin ama acele etmeki hata yapmayasın...

arkadaş doğru söylüyor.önce bin kullan kafana yatacak mı .hayal ettiğin gibimi cj. :D .benim aracım musait bak.bu civarlardaysan bana yakınsan gel bin kullan.araziye çıkalım ben severim ...çokta memnun olurum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR