maksimum 20bin tlye Cj arıyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanozturk1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,955
Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum!

18 bin tl ye var birtane herşeyi var resimlerini bulursan ekliyecem iyi gümler

Etiketler

ozanozturk1' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayraktar-otomotiv-istinye-1977-cj-5-jeep-74934671/detay

Umarım bu aracın sahibi de bu sitenin üyesidir ve görür .. Aracına ciddi şekilde talibim ayrıca araba konusunda bilgisi olan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Bu araç istinyede galeride bende yoldan geçerken görmüşdüm sonragidip baktım çalıştırdım yarım marşda çalışdı motor falan güzel gözüküyor araçgayet güzel yalnız lpg yokdu hatırladığımkadarı ile yakınlarda isen bir bak almasananda fikir edinirsin eşlik ederim sana ;D
ben 14 teklif etmişdimsahibine iletilmek üzere ama geri dönüş olmamışdı ;D

18 bin tl 05353096507

395560_10150579214989630_683904629_8855017_1550847052_n.jpg

399839_10150586479234630_683904629_8879650_2000972904_n.jpg

399849_10150586479724630_683904629_8879657_1666648300_n.jpg

402700_10150579214824630_683904629_8855016_576644227_n.jpg

403015_10150579212329630_683904629_8855003_231214310_n.jpg

zeynelyesilbas' Alıntı:
arkadaş doğru söylüyor.önce bin kullan kafana yatacak mı .hayal ettiğin gibimi cj. :D .benim aracım musait bak.bu civarlardaysan bana yakınsan gel bin kullan.araziye çıkalım ben severim ...çokta memnun olurum

Oturduğum yerde bir tanıdığım vasıtasıyla bi cjye bindim ve gerçekten tüylerim diken diken oldu...Gerçekten tam istediğim bu edim bu kadar olur ancak :smiley: cj7 kasas cj5 e göre daha uzun olduğu için cj5 düşünüyorum. Nerede oturuyosunuz öğrenebilirsem çok çok güzel olu site üyesi ve bu konuda bilgisi olan insanlarla konuşmam ve fikir almam gerçekten harika olur

jeep28' Alıntı:
sevgili arkadaşım bir cj alırken asla acele etme,önce bilgi sahibi ol iyice bu sitede çok ciddi bilgiler bulabilirsin,hatta bulabilirsen bir arkadaşından birkaç günlüğüne al bir dene,eğer kafana yatıyorsa öncelikle cj7 al eğer cj5 alacağım diyorsan 80 model üstünü almaya çalış,sanayide çevren yoksa iyi çevre edinirsin o yüzden 20000 tl ye iyi bir cj alabnilirsin ama acele etmeki hata yapmayasın...

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... İnanınçok uzun zamandır araştırıyorum bu cj leri ve binme fırsatı bulduğuma gerçekten hayallaerimin karşılığını bulduğumu farkettim:smiley: cj7 kasası uzun olduğu için düşünmüyoum.
80 model üstü cjlerin fiyatları çok uçuk olduğu için almam zor gibi gözüküyor ilannını verdiğim aracı da gittim gördüm ve çok beğendim..

ozanozturk1' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayraktar-otomotiv-istinye-1977-cj-5-jeep-74934671/detay

Umarım bu aracın sahibi de bu sitenin üyesidir ve görür .. Aracına ciddi şekilde talibim ayrıca araba konusunda bilgisi olan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

bu araç 2005 yılında Ankara'daydı. ozamanki sahibi emekli bir albaydı ikitane cj 5i vardı. biri 78 model benim avatarımdaki yani eski aracımın aynısı diğeri bu ilandaki araç. siyah olan aracı Antalya'da toplatmış ama pek olmamıştı o yüzden Ankara'dada elden geçti bir ara ben almayı düşünmüştüm besttop ve mt lastiği olmadığı için vazgeçtim. şu an sanırım besttop tentesi var gibi duruyo kapılar besttop a ait. ön tamponu orjinal warn, vinci warn xd 9000i. güzel bir araçtı ozamanlar.

ozanozturk1' Alıntı:
Oturduğum yerde bir tanıdığım vasıtasıyla bi cjye bindim ve gerçekten tüylerim diken diken oldu...Gerçekten tam istediğim bu edim bu kadar olur ancak :smiley: cj7 kasas cj5 e göre daha uzun olduğu için cj5 düşünüyorum. Nerede oturuyosunuz öğrenebilirsem çok çok güzel olu site üyesi ve bu konuda bilgisi olan insanlarla konuşmam ve fikir almam gerçekten harika olur

kardeşim ben k.maraş/ elbistan. başımın üstünde yerin var.gel takıl bana bir kaç gün misafir edeyim seni.

arkadaşım cj7 uzun derken cj5 le cj7 arasında 26 cm fark var,bence sen kafana cj5 koymuşşun ama tercihler tartışılmaz,ben 19000tl ye cj5 aldım herşeyi yapılı diye bana bugün 50000tl maliyeti cj7 aracım var,tecrübeleri dikkate almalısın doğru tercih cj7 dir ama sen bilirsin,bende alırken birsürü insan söylemişti ben dinlememiştim ayna hataya düşme diye yazıyorum,para senin keyifte ama bugün jeep wrangleri cj7 kasası üzerine inşaa ediyorlarsa vardır bir bildikleri
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.0
saygılarımla

zeynelyesilbas' Alıntı:
kardeşim ben k.maraş/ elbistan. başımın üstünde yerin var.gel takıl bana bir kaç gün misafir edeyim seni.
,

Teşekkürler davetiniz için o tarafa yolum düşerse ilk sizin haberiniz olur:smiley:

jeep28' Alıntı:
arkadaşım cj7 uzun derken cj5 le cj7 arasında 26 cm fark var,bence sen kafana cj5 koymuşşun ama tercihler tartışılmaz,ben 19000tl ye cj5 aldım herşeyi yapılı diye bana bugün 50000tl maliyeti cj7 aracım var,tecrübeleri dikkate almalısın doğru tercih cj7 dir ama sen bilirsin,bende alırken birsürü insan söylemişti ben dinlememiştim ayna hataya düşme diye yazıyorum,para senin keyifte ama bugün jeep wrangleri cj7 kasası üzerine inşaa ediyorlarsa vardır bir bildikleri
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.0
saygılarımla

Öncelikli olarak teşekkür ederim ama cj7 yi de araştırdım gördüm bindim, insanın içie sinmez ya tam görüntü bakımından 26cm metre üzerinde çok kısa ama ben baktığımda arabaya sanki 26cm 2 metre gibi geliyor.Ya bu yazınızdan sonra cj7 araştırmam daha da arttı ama cj5 kişisel zevkim doğrultussunda daha çok hoşuma gitti.Tavsiyeniz için teşkkür ederim.
saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR