Mahali Yarışlar Sonrası Lopez (17 EKİM 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,976
Ynt: Mahali Yarışlar Sonrası Lopez (17 EKİM 2010)

Tempus' Alıntı:
Sorma abi siz gide gide çukurları derinleştirmişsiniz bize de süpriz oldu ;D ;D ;D şnorkelsiz hızlı dalan direk iptal oldu
Tek suçlu ben diiilim adnan var Suat var ipta olan arkadaşlardan özür ::smiley: ;D ;D

Etiketler

Çok eğlendik çokkk. Katılan herkese teşekkürler.

sokrat gandiya' Alıntı:
Tek suçlu ben diiilim adnan var Suat var ipta olan arkadaşlardan özür ::smiley: ;D ;D

zaten Adnan abi Suat abi ve kutup ayısı gibi araçları yapıyor ne yapıyorsa :smiley: bir gezide kutup ayısı ile bir çukur açmışlardı, sonrasında su doluyken filan oraya giren adamın arabasıyla birlikte kendisinede şnorkel lazım ;D

önemli diil zaten girmeden önce oylama yaptık daha kolay bir etapmı lopezmi diye herkes lopez dedi, araçlarda büyük sıkıtı yok ufak soğuk algınlıkları, herkes eğlendi güldü

harika ve adrenali yüklü tam bir macera olmuş, emeği geçen ve paylaşan herkese çok teşekkürler

Tiny'nin ZJ'yi arkasına takıp LX450'nin ileri geri yaparak geçtiği yeri tıngır mıngır geçmesi harikaydı :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Tiny'nin ZJ'yi arkasına takıp LX450'nin ileri geri yaparak geçtiği yeri tıngır mıngır geçmesi harikaydı :smiley:

insaf nejat insaf , ilk lx450 geçti ileri geri yaparak çamurları açtı , sonra benim geçtiğim yerden bacağım kadar kütük çıktı onundan üstünden geçmişim, tiny den önce 5 araç geçti ordan be otoban oldu artık ;D tiny o ekipdeki tek extreme çamur lastiği olan araçdı tabiki bizden iyi gidicek gitmezse ayıp ;D

Senin ardından geçen Disco II de tek seferde geçti. Hem ilk geçtim yol açtım burda olmaz ki. aksine kazıdıkça derinleştirdin 35'lik pabuçlarınla.

Tiny'i zaten klasman dışı tutmak lazım, tamam, ama Disco II tüm epat boyunca kesinlikle en başarılı araçtı. Tek bir yere takılmadan, ileri geri yapmadan tek seferde geçti.

yine inanılmaz bir gün yaşamışınız orada olmayı isterdim emeğinize sağlık

Güzel gezi olmuş arkadaşlar... Navarradan bahsetmişler bu arada bülent abinin navarra gezenbilirin dilindeymiş .. :smiley:)) abi bi nazarlık tak lütfen... tolgada taksın bence bülent abinin yolunda ilerliyor ;D

süper bi gezi olmuş emeğinize sağlık... bende katılmak isterim bidaki lopez deryasına ama motorla baya zorlanırım oralarda galba :D :D :D :D

acaglar' Alıntı:
Güzel gezi olmuş arkadaşlar... Navarradan bahsetmişler bu arada bülent abinin navarra gezenbilirin dilindeymiş .. :smiley:)) abi bi nazarlık tak lütfen... tolgada taksın bence bülent abinin yolunda ilerliyor ;D

nazar deyicek seylerden uzak duruyorum ben zaten ;D uzak duramasamda boncuklar halledıyo zaten

dabl' Alıntı:
süper bi gezi olmuş emeğinize sağlık... bende katılmak isterim bidaki lopez deryasına ama motorla baya zorlanırım oralarda galba :D :D :D :D

sana direk snorkel lazım oralardan gecmek ıcın ;D boğulursun motorla ;D

biraz resım eklıyelım

Resim 434.jpg

Resim 435.jpg

Resim 439.jpg

Resim 440.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.