buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Maden Deresi
Yücel size yol çok uzaktı, bizlere bile uzak geliyor (trafik dönüşte çok yoğundu) inşallah bir kampda buluşuruz, bizlerden de bol selam
ben teşekkür ederim Hakan, bizim için de tek sorun mesafe, yer hakikaten çok güzel,
biz saat 18,00 gibi ayrıldık 23,30 eve vardık,
bizim evden Maden deresi 195km çok uzak değil ama trafik bezdiriyor insanı,
tütünçiftliğe kadar rahat geldik ondan sonra yol tıkandı,
dinlenme tesislerine giremiyorsunuz kamyon ve tırlar kapatmıştı
yugun' Alıntı:Merhaba cok guzel bir yermis paylasim icin tesekkurler. Motorumla solo ozgurce ben de katilmak isterdim ama bir haftasonu icin malesef mesafe cok uzak geliyor. Herkese izmirden selamlar ve sevgi ile...
Yücel size yol çok uzaktı, bizlere bile uzak geliyor (trafik dönüşte çok yoğundu) inşallah bir kampda buluşuruz, bizlerden de bol selam
aslanahmet' Alıntı:Yine keyifli bir kamp geçirdik. Ben özellikle doğasına bayıldım. Yeşillikler, ağaçlar, dere, manazara, şelale yolu süperdi. Her yerden şırıl şırıl su akıyor. Bence Boğaz köprüsünden itibaren 200 km mesafe göze alınabilirse gidilebilecek doğası en güzel yer. Bu mesafe ki yerler içinde doğa güzelliği olarak benim sıralamada 1 numaraya yerleşti herkese tavsiye ederim. Mekan çok büyük olduğundan pazar günü piknikçiler gelmesine rağmen göze batmıyor. Levent Maden Deresine giderek bizlerin de gitmesine vesile olduğun için teşekkürler.
ben teşekkür ederim Hakan, bizim için de tek sorun mesafe, yer hakikaten çok güzel,
biz saat 18,00 gibi ayrıldık 23,30 eve vardık,
bizim evden Maden deresi 195km çok uzak değil ama trafik bezdiriyor insanı,
tütünçiftliğe kadar rahat geldik ondan sonra yol tıkandı,
dinlenme tesislerine giremiyorsunuz kamyon ve tırlar kapatmıştı